King bude v létě zvažovat konec kariéry

01.06.2012, 21:55
Aktuality
Stoper Tottenhamu Ledley King naznačil, že by kvůli svým nekončícím zdravotním problémům mohl už letos ukončit kariéru. Na White Hart Lane mu končí smlouva, a tak bude muset s vedením prodiskutovat svou budoucnost. V klubu chce nicméně zůstat, klidně v jiné než hráčské pozici...

King se na konci sezony podrobil menší operaci kolene, aby byl fit pro příští ročník, ovšem je možné, že už ho jako hráč a kapitán Spurs vůbec nenačne. Zdravotní problémy již totiž 31letého obránce nikdy nepřestanou pronásledovat a jelikož mu nyní končí v Tottenhamu smlouva, musí celou situaci zhodnotit. Může rozhodnout také úspěšnost výše zmíněné operace.

"Do letošní sezony jsem měl skvělý start, odehrál jsem hodně zápasů. Pak jsem se sice zranil v tréninku, ale raději jsem s tím kolenem nadále hrál, než abych šel na další operaci. Bohužel to znamenalo, že jsem poslední zápasy neodehrál na takové úrovni, jak bych si představoval," přiznal King, který je i přes svá zranění nadále platným členem mužstva.

"S klubem jsem už svou situaci diskutoval, v létě mi končí smlouva. Tottenham mě vždycky podporoval a nabídl několik možností, jak bych mohl zůstat s týmem. Určitě to všechno prozkoumám," prozradil King, jenž by se mohl usadit na White Hart Lane někde v trenérském mančaftu. "Tottenham je pro mě jediným klubem a kdybych tu nemohl hrát, pak bych chtěl vzít jinou roli," dodal King, který v Tottenhamu působí nepřetržitě od roku 1999.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (545)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele