Olić si poranil stehno a možná přijde o Euro

03.06.2012, 22:49
Aktuality
Chorvatská reprezentace včera sehrála přípravný duel v Norsku a nad remízou 1:1 patrně nikdo z její výpravy nelomil rukama. Mnohem horší už je zranění Ivici Oliće, který má vážné problémy se stehenním svalem a na evropském šampionátu si možná nezahraje...

Zkušený dvaatřicetiletý útočník, který od nové sezóny bude oblékat dres Wolfsburgu, do utkání hraném v Oslo naskočil po přestávce za Nikicu Jelaviće, za pětadvacet minut ale musel ze hřiště a nahradil ho Ivo Iličević.

"Nemůžu garantovat, že si Olić na turnaji zahraje," sdělil pro deník Sportske Novosti reprezentační lékař Zoran Bahtijarević. "První vyšetření jsme udělali hned na stadionu v Oslo, abychom otestovali pružnost svalu. Vypadalo to dobře, ale v pondělí ho čeká důkladný rentgen v Mnichově," dodal Bahtijarević.

Chorvatský tým už před mistrovství Evropy přišel o Dejana Lovrena, obránce francouzského Lyonu vyřadilo ze hry zranění kotníku. Svěřence Slavena Biliće ve skupině C čekají zápasy s Irskem a Itálii v Poznani a na závěr duel s obhájci titulu ze Španělska v Gdaňsku.

Autor: Petr Vaněček / fifa.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

To je až celkem neuvěřitelné, kolik hráčů se teď zraňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to nebude nic vážného. Ale myslím, že i kdyby nejel, tak to Chorvatům sílu v útoku tolik neubere, přecejenom Mandzukic, Jelavic nebo Eduardo je docela síla.

Reagovat
GEGE

smolař...Ještě,že jsem na něj dneska nenaložil jakož nejlepšiho střelce Chorvatska...

Reagovat
herbage

Ivica má tenhle rok zkrátka smůlu . Nejdřív zranění, pak selže ve finále LM a teď tohle

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som dnes prišiel o euro

Reagovat
Gryphonheart

používej koruny.

Reagovat
smazaný uživatel

kiežby som mohol

Reagovat
Liquid

že by šance pro Kaliniče

Reagovat
smazaný uživatel

mě to mrzí... Barry, Lampard, Olič, Cahill, atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ty přáteláky zrušil.

Reagovat
madridcan

Zatial sa mojej fante pomerne vyhybaju zranenia,a le ked to takto pojde dalej...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Logan

mi povídej, už mi odjel Cahill, M´Vila taky zrovna neskáče dva metry vysoko na druhou stranu pokud odjede Olić, alespoň bude vác prostoru pro Jelavće ... i když zrovna Olićovi to nepřeju

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopade dostanou od Irů uz v prnim zapase

Reagovat
Neuro

v tom musí snad pracovat i nervy nebo nevím.. celou sezónu nic nic a najednou v přípravných zápasech se hráči zraňují skoro pořád..

Reagovat
vetrnik

je definitivni, nepujde Byl pozvan Kalinić z Dnipra jako nahrada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele