Aktuality

Bassong míří z Newcastlu do Tottenhamu

Tottenham by se mohl brzy posílit o francouzského stopera Sebastiena Bassonga. Podle anglických médií Newcastle souhlasil s odstupným osm milionů liber, pro Bassonga by měla být na White Hart Lane připravena dlouhodobá smlouva.

Vyřazení z LM Jarolíma mrzí, ale věří, že se z něj Slavia oklepe

Jen těžko se i s denním odstupem vyrovnával s vyřazením z Ligy mistrů trenér Slavie Praha Karel Jarolím. Nezdar v boji o postup do milionářské soutěže přišel po zisku titulu i letos, tentokrát s moldavským Šeriffem Tiraspol. Jarolím chce na tento neúspěch co nejdříve zapomenout a přeje si, aby jeho celek začal hrát hezký fotbal.

UEFA zrušila hrozbu trestu pro Porto za úplatkářskou aféru

Vedení UEFA oficiálně zrušilo hrozbu trestu, která se více než rok vznášela nad klubem FC Porto kvůli úplatkům a ovlivňování výsledků zápasů v portugalské nejvyšší soutěži. Dnes zveřejněné rozhodnutí tak portugalskému mistrovi garantuje účast mezi 32 evropskými týmy, jenž budou hrát ve fázi základních skupin Ligy mistrů

Přestup Morávka do Schalke se zkomplikoval kvůli transferkartě

Přestup českého fotbalisty Jana Morávka do Schalke se nečekaně zkomplikoval. Vedení německého klubu totiž neobdrželo včas od Bohemians 1905 transferkartu, bez které nemůže Morávek nastupovat v soutěžních zápasech. Pražský celek však vše napravil a podle ředitele klubu Lukáše Přibyla je celá záležitost vyřešena.

Hannover se zajímá o Šimáka, Stuttgart ho zatím prodat nechce

Jan Šimák možná současně se začátkem bundesligy změní dres. Třicetiletý záložník, jehož ze sestavy Stuttgartu vytlačil příchod Bělorusa Aljaksandra Hleba, totiž upoutal pozornost Hannoveru, v němž už v minulosti dvakrát působil. S odkazem na magazín Kicker o tom dnes informovala agentura DPA

Jednadvacítka míří na Island bez opor Mazucha a Pekharta

Zraněné opory Ondřeje Mazucha z Anderlechtu Brusel a slávistického útočníka Tomáše Pekharta bude postrádat reprezentace do 21 let v druhém utkání evropské kvalifikace ve středu na Islandu. Trenér Jakub Dovalil ale jinak může spoléhat na osvědčené hráče

Vrabec po vyřazení: Jsem naštvaný, ale tragédie je něco jiného

Obrovské zklamání zavládlo dnes večer v pražském Edenu. Fotbalisté Slavie propásli postup do 4. předkola Ligy mistrů, když moldavský šampion Šeriff Tiraspol vyrovnal na 1:1 v druhé minutě nastaveného času.

Hašek vzal na přípravu s Belgií navrátilce Štajnera a Sivoka

Útočník Hannoveru Jiří Štajner a obránce Besiktase Istanbul Tomáš Sivok se po delší době objevili v nominaci české reprezentace na přípravný duel s Belgií, který se v Teplicích uskuteční příští středu. Nový trenér a zároveň svazový předseda Ivan Hašek pozval i útočníky Milana Baroše a Václava Svěrkoše.

O víkendu začne Ligue 1, podle zúčastněných je favoritem Marseille

Fanoušci francouzské kopané se o víkendu konečně dočkají, již v sobotu začíná nový ročník tamní Ligue 1. Titul bude obhajovat Bordeaux, to ale v očích zúčastněných rozhodně není největším favoritem - do této role byl pasován Olympique Marseille...

Inter získal Arnautoviće, prozatím na hostování

Talentovaný rakouský útočník Marko Arnautović vyměnil nizozemské FC Twente za italský velkoklub Inter Milán. Dvacetiletý vídeňský rodák bosenského původu jde do týmu italského mistra na roční hostování, Inter si zajistil i opci na trvalý přestup...

Rosický si poranil sval a bude mimo hru šest týdnů

Tomáš Rosický si podle britského tisku poranil stehenní sval a bude mimo hru šest týdnů. Záložník Arsenalu, který se vrátil po 18 měsících problémů s podkolenní šlachou, tak nepomůže české reprezentaci v zářijovém kvalifikačním duelu se Slovenskem.

O odchodu jsem byl rozhodnut již dříve, přiznal Alonso

Xabi Alonso včera prošel v Madridu zdravotní prohlídkou a zkompletoval svůj přestup z Liverpoolu do místního Realu. Nyní se 27letý záložník těší na novou kapitolu ve své kariéře a přiznal, že odejít z Reds za novou výzvou zamýšlel již delší dobu...

Hymna Schalke vyvolala protesty muslimů

Hymna německého klubu Schalke 04 vyvolala protesty muslimů. Píseň totiž obsahuje narážky na proroka Mohameda, na které jsou vyznavači islámu od kontroverzí ohledně prorokových karikatur v dánských denících před několika lety velmi citliví.

Slávisté byli po vyřazení s Tiraspolem zdrcení

Slávisté po překvapivém vyřazení v třetím předkole Ligy mistrů od moldavského Šeriffu Tiraspol jen těžko hledali slova. Ligový mistr se už už viděl v dalším kole nejprestižnější klubové soutěže, ale v nastavení inkasoval vyrovnávací gól a po domácí remíze 1:1 se s vidinou milionových zisků nečekaně rychle rozloučil.

Pirlo zůstane do konce kariéry v Miláně, tvrdí Berlusconi

Navzdory eminentnímu zájmu Chelsea zůstane italský reprezentant Andrea Pirlo v AC Milán. Majitel klubu Silvio Berlusconi dnes dokonce prohlásil, že třicetiletý záložník už v červenočerném dresu dohraje kariéru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele