Škrtel se soustředí jen na Liverpool, s nikým nejedná

29.06.2012, 09:57
Aktuality
Martin Škrtel by měl i nadále hrát za Liverpool. V poslední době se sice v anglických médiích objevily spekulace ohledně jeho budoucnosti, slovenský stoper ale kontakt s jinými kluby vyloučil a místo toho se těší na novou sezónu v dresu Reds...

O sedmadvacetiletého obránce údajně stojí Manchester City a jeho manažer Roberto Mancini za něj měl nabídnout dvacet milionů liber, sám slovenský reprezentant ovšem hodlá zůstat na Anfield Road.

”V tisku se objevily spekulace o mé budoucnosti. Rád bych řekl, že jsem nedostal žádnou konkrétní nabídku a ani jsem s žádným klubem nejednal,” řekl na svém osobním webu bývalý hráč Zenitu Petrohrad a Trenčína.

Škrtel byl za uplynulý ročník zvolen nejlepším hráčem Liverpoolu, tradiční anglický klub ale v Premier League skončil až osmý. ”Moc se těším na novou sezónu a věřím, že na ní budeme dobře připraveni, abychom skončili lépe než v té minulé,” uvedl dále rodák z Handlové, který má na Anfieldu ještě dvouletý kontrakt.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (520)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele