Aktuality

Rosický si poranil sval a bude mimo hru šest týdnů

Tomáš Rosický si podle britského tisku poranil stehenní sval a bude mimo hru šest týdnů. Záložník Arsenalu, který se vrátil po 18 měsících problémů s podkolenní šlachou, tak nepomůže české reprezentaci v zářijovém kvalifikačním duelu se Slovenskem.

O odchodu jsem byl rozhodnut již dříve, přiznal Alonso

Xabi Alonso včera prošel v Madridu zdravotní prohlídkou a zkompletoval svůj přestup z Liverpoolu do místního Realu. Nyní se 27letý záložník těší na novou kapitolu ve své kariéře a přiznal, že odejít z Reds za novou výzvou zamýšlel již delší dobu...

Hymna Schalke vyvolala protesty muslimů

Hymna německého klubu Schalke 04 vyvolala protesty muslimů. Píseň totiž obsahuje narážky na proroka Mohameda, na které jsou vyznavači islámu od kontroverzí ohledně prorokových karikatur v dánských denících před několika lety velmi citliví.

Slávisté byli po vyřazení s Tiraspolem zdrcení

Slávisté po překvapivém vyřazení v třetím předkole Ligy mistrů od moldavského Šeriffu Tiraspol jen těžko hledali slova. Ligový mistr se už už viděl v dalším kole nejprestižnější klubové soutěže, ale v nastavení inkasoval vyrovnávací gól a po domácí remíze 1:1 se s vidinou milionových zisků nečekaně rychle rozloučil.

Pirlo zůstane do konce kariéry v Miláně, tvrdí Berlusconi

Navzdory eminentnímu zájmu Chelsea zůstane italský reprezentant Andrea Pirlo v AC Milán. Majitel klubu Silvio Berlusconi dnes dokonce prohlásil, že třicetiletý záložník už v červenočerném dresu dohraje kariéru.

Drogba se upsal Chelsea do roku 2012

Útočník Didier Drogba zůstane i na další sezony oporou Chelsea. Jednatřicetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny prodloužil na Stamford Bridge kontrakt do roku 2012. Drogba se tak připojil ke spoluhráčům Florentu Maloudovi a Johnu Obimu Mikelovi, kteří se na nových smlouvách dohodli v minulých týdnech.

Huntelaar posílí AC Milán

Milánské AC v létě usilovalo o několik útočníků a jeden z nich nakonec na San Siro opravdu zamíří. Rossoneri posílí Klaas-Jan Huntelaar, za něhož Real Madrid dostane patnáct milionů eur. Alespoň se na tom shodují deníky Marca a Corriere dello Sport, podle nichž nizozemský kanonýr zítra podepíše tříletý kontrakt...

Náhradou za Alonsa se v Liverpoolu má stát Alberto Aquilani

Manažer Liverpoolu Rafael Benitez hodně rychle zareagoval na přestup Xabiho Alonsa do Realu Madrid a chystá se představit náhradu. Na Anfield Road má namířeno záložník AS Řím Alberto Aquilani, oba kluby se na přestupu již dohodly...

Brankář Černý prodloužil smlouvu s Queens Park Rangers

Český brankář Radek Černý podepsal novou smlouvu s anglickým druholigovým klubem Queens Park Rangers. Londýnský celek to zveřejnil na své webové stránce.

Sport-Express: Koller má blízko k přestupu do Petrohradu

Do hry o útočníka Jana Kollera vstoupil Zenit Petrohrad. Podle ruského listu Sport-Express jedná vedení loňského vítěze Poháru UEFA se Samarou o přestupu dvoumetrového českého kanonýra, který by měl v petrohradské sestavě nahradit Pavla Pogrebňaka. Ten v sobotu odešel za deset milionů eur do Stuttgartu.

Šimák chce ze Stuttgartu

VfB Stuttgart v loňské sezoně až do posledního kola bojoval o německý titul, nakonec však skončil třetí. Českému fotbalistovi Janu Šimákovi v letní pauze přibyla konkurence ve středu hřiště v podobě Aljaksandra Hleba. Pro třicetiletého rodáka z Tábora tak už není v týmu místo.

Sparťanského kouče Chovance zklamala hra záložní řady

Především špatná hra záložní řady a zbytečná pasivita připravily podle sparťanského kouče Jozefa Chovance letenský tým o postup ze třetího předkola fotbalové Ligy mistrů. Pražanům se po úterní porážce 0:3 na hřišti Panathnaikosu dveře od hlavní fáze soutěže opět zavřely.

Aulas je s letními transfery Lyonu spokojen

Olympique Lyon v uplynulé sezóně zažil něco nevyzklého, když se po sedmi letech panování neradoval z titulu v domácí Ligue 1. Částečně i proto přišla v létě rozsáhlejší obměna kádru a spokojen s ní je prezident klubu Jean-Michel Aulas, který obhajuje i prodej Karima Benzemy do Realu Madrid...

Mazuch: V Anderlechtu bych chtěl pár let zůstat a prosadit se

Mladý český obránce Ondřej Mazuch by chtěl v belgickém Anderlechtu zůstat i vypršení ročního hostování. Bruselský klub už prý pro něj má připravenou smlouvu. Pokud vše půjde dobře, pak by ji mohl podepsat letos v zimě.

Toni do West Hamu? Bayern to popírá

Vedení Bayernu Mnichov popřelo informace, podle kterých West Ham usiluje o hostování Luky Toniho. Italský útočník by měl v klubu zůstat, přestože na jeho postu je velká tlačenice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele