Aktuality

Sparta hospodařila se ztrátou téměř 142 milionů korun

Sparta Praha zaznamenala v minulé sezoně druhý nejhorší hospodářský výsledek v historii klubu. Její ztráty dosáhly téměř 142 milionů korun. Uvedl to předseda představenstva letenského klubu Daniel Křetínský.

Ronaldinhovi se vrací úsměv na tvář

AC Milán překonal horší období a nastartoval šňůru výher. Zlepšené výkony si užívá i Brazilec Ronaldinho. Někdejší nejlepší hráče světa hlásí, že je opět po všech stránkách v pořádku. Pod trenérem Leonardem se mu výborně pracuje, což se odráží na jeho výkonech.

Ancelotti o Agüera usilovat nebude

Chelsea sice byla v posledních měsících neustále skloňována s možným přestupem Sergia Agüera, ale manažer Blues Carlo Ancelotti na toto téma před zápasem s Atléticem Madrid promluvil a vypadá to, že hvězdný Argentinec na Stamford Bridge nezamíří.

Beckham bude od ledna opět hostovat v AC Milán

David Beckham bude od ledna do června opět hostovat v AC Milán. Anglický záložník si chce v italském klubu vybojovat nominaci na mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Rosický: Kdybych fotbal nemiloval, asi bych se už nevrátil

Opravdová láska k fotbalu prý pomohla Tomáši Rosickému nedávno obnovit kariéru poté, co kvůli problémům s podkolenní šlachou nehrál dlouhých dvacet měsíců. Devětadvacetiletý záložník Arsenalu, který je nyní na marodce s poraněným lýtkem, to uvedl na serveru uefa.com, kde odpovídal na dotazy fanoušků z celého světa.

V Lize mistrů může slavit postup čtveřice týmů včetně dvou Čechů

Čtyři týmy a také dva čeští fotbalisté si mohou v úterý večer v Lize mistrů s předstihem zajistit postup do vyřazovací fáze. Už dva zápasy před koncem základní skupiny mohou slavit účast v osmifinále Chelsea s brankářem Petrem Čechem, francouzské Bordeaux se záložníkem Jaroslavem Plašilem, Manchester United a FC Porto.

Nižší soutěže možná zažijí technickou revoluci

Nižší soutěže v Česku už brzy možná výrazně poznamená zavedení technických vymožeností, které jejich rozhodčí v minulých letech mohli jen tiše závidět svým kolegům na vrcholné scéně. Co dřív vypadalo jako utopie, získává od letošního podzimu reálné obrysy.

Gólmany v reprezentaci povede Stejskal

Trenér české reprezentace Michal Bílek má jasno o dalších spolupracovnících. K národnímu týmu se na pozici trenéra brankářů vrací Jan Stejskal, pozorovatelem bude nově Daniel Drahokoupil. Oba se ve svých rolích objeví už během turnaje ve Spojených arabských emirátech, ke kterému národní mužstvo odcestuje v pátek 13. listopadu.

De Laurentiis: Je příliš brzy na to být nadšený

Neapol na začátku října vyměnila trenéra, Roberta Donadoniho nahradil Walter Mazzarri a tento tah týmu hodně prospěl. SSC s novým trenérem ještě neprohrálo a ze čtyř zápasů vytěžilo deset bodů, prezident Aurelio De Laurentiis ovšem ví, že na nějaké oslavy je stále hodně brzy...

Bayern vyloučil přestup Kroose do Leverkusenu

Toni Kroos patří mezi nejnadanější fotbalisty v Německu a spousta klubů by se jistě nezlobila, kdyby tento 19letý záložník hrál právě za ně. Kroos v současné době hostuje v Leverkusenu, jinak je ale kmenovým hráčem Bayernu Mnichov a ten do Bayeru již vzkázal, že žádná změna hostování v přestup se rozhodně konat nebude...

Bojovat budeme muset až do konce, ví Conte

Už už to vypadalo, že má Atalanta našlápnuto k tomu odlepit se od sestupového pásma, poslední týden ale vrátil celek z Bergama zpět na zem. Spokojen rozhodně nemůže být trenér Antonio Conte, který si moc dobře uvědomuje, že jeho tým bude o setrvání v Serii A bojovat až do konce...

Dindane se poprvé trefil. A hned třikrát

Aruna Dindane o víkendu poznal, jak chutná gólová radost v dresu Portsmouthu. Letní posila se trefila hned třikrát a výrazně pomohla k výhře 4:0 nad Wiganem. Pompeys díky třem bodům dotáhli ztrátu na posledním místě.

Agent: Pro Santona bude lepší zůstat v Interu

Davide Santon se málokdy dostane do sestavy Interu, v Itálii se proto spekuluje o jeho hostování. Hráčův agent Vincenzo Morabito tuto možnost vylučuje, podle něj bude lepší, když se bude mladý obránce dál vyvíjet v Interu.

Appiah konečně našel angažmá. Získala ho Bologna

Ghanský záložník Stephen Appiah ukončil čekání na nové angažmá. Italská Bologna dnes na svých webových stránkách potvrdila, že bývalý hráč tureckého Fenerbahce se stal její novou posilou.

Cassano by mohl kvůli pískajícím fanouškům odejít ze Sampdorie

Italský fotbalista Antonio Cassano pohrozil, že kvůli fanouškům odejde ze Sampdorie Janov. Nelíbí se mu totiž, že fanoušci na něj pískají, přestože má důležitý podíl na povedených výkonech Sampdorie, která je po 11. kole překvapivě na druhém místě italské ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele