Aktuality

Nesta se po zranění vrátil jako nečekaný střelec

Málokdo věřil, že se italský obránce Alessandro Nesta dokáže vrátit k vrcholovému fotbalu. On však po 18 měsících překonal zdravotní patálie a vrátil se do sestavy AC Milán. A to dokonce se střeleckou formou. V neděli zajistil svému týmu výhru 2:1 nad Chievem, když se postaral o oba góly. V předchozích 14 sezonách se přitom trefil jen pětkrát.

Middlesbrough převezme Strachan, představen bude dnes odpoledne

Gordon Strachan se podle očekávání stane novým manažerem Middlesbrough. Druholigový anglický klub hledal nového kormidelníka od minulého týdne, kdy byl propuštěn bývalý reprezentant Albionu Gareth Southgate...

Ramos vydržel v CSKA šest týdnů. Dnes ho nahradil Sluckij

CSKA Moskva znovu mění trenéra. Po pouhých šesti týdnech ve funkci dnes skončil Juande Ramos, armádní klub povede do konce sezóny Leonid Sluckij. CSKA se poslední dobou v lize vůbec nedaří, na první místo ztrácí deset bodů a musí se strachovat o účast v evropských pohárech.

Baroš má zraněný nárt. Chce se léčit v Německu

Český reprezentant Milan Baroš bude zřejmě zranění levého nártu, které utrpěl v nedělním istanbulském derby Galatasaraye proti Fenerbahce, léčit v Německu. Hráčův agent Pavel Paska jedná s vedením Galatasaraye o možnosti provést důkladné vyšetření u německého specialisty Hanse-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta.

Jankulovski půjde na operaci s problematickým kotníkem

Marek Jankulovski se rozhodl jít na operaci levého kotníku, s nímž má dlouhodobě problémy. Jeho zaměstnavatel AC Milán to potvrdil na svých stránkách. Délka léčení zatím není určená, vedení klubu však věří, že se český levý bek brzy zapojí zpět do tréninkového procesu.

Schalke bankrot nehrozí, tvrdí Magath

Nedělní vydání listu Die Welt přineslo informaci, že klub Schalke 04 má obrovské dluhy. Trenér Felix Magath však popřel, že by se klub nacházel na pokraji bankrotu. Jeho vedení ale na každý pád bude muset danou situaci brzy vysvětlit šéfům bundesligy.

Baroš se zranil a Galatasaray prohrál derby s Fenerbahce

Pouze dvě minuty odehrál český fotbalový reprezentant Milan Baroš v dnešním istanbulském derby turecké ligy mezi Fenerbahce a Galatasarayem. Pak musel kvůli zranění vystřídat, rozsah jeho zdravotních problémů zatím není znám. Galatarasay bez své hvězdy zápas nezvládl a prohrál 1:3.

Lampard se omluvil Coleovi za "ukradnutou" penaltu

Frank Lampard se po vítězném utkání s Blackburnem omluvil svému spoluhráči Joe Coleovi za to, že navrátilce v sestavě nenechal kopat penaltu. Právě pokutový kop se zahrával již za stavu 3:0 pro domácí. Chelsea nakonec zápas jasně vyhrála 5:0.

Argentinský klub potvrdil angažmá Matthäuse, ten ještě váhá

Ředitel argentinského týmu Racing Club de Avellaneda Rodolfo Molina potvrdil, že jeho tým angažuje na místo trenéra bývalého německého fotbalistu Lothara Matthäuse. Zástupci klubu se prý s kapitánem mistrů světa z roku 1990 po telefonu domluvili na podmínkách angažmá.

Bude Alex Teixeira dalším Brazilcem ve Spartaku?

Podle informací itasportpress.it dosáhl Spartak Moskva dohody s Vasco da Gama na přestupu ofenzivního záložníka Alexe Teixeiry. 19letý Brazilec zazářil na letošním mistrovství světa do 20let a dostal se do podvědomí řady evropských klubů.

Realu se zvětšuje marodka. Na to se nevymlouváme, říká Pepe

Real Madrid včera jen bezgólově remizoval na hřišti Sportingu Gijon. Bilý balet se musel obejít bez čtyř ofenzivních hráčů a nedokázal ani jednou skórovat. Špatnou zprávou pro Real také je fakt, že v Gijonu utrpěli šrámy další tři hráči.

Liverpoolu se nedaří, Benitezova pozice je přesto pevná

Velmi špatně je na tom na začátku nové sezony Liverpool. Reds loni bojovali o mistrovský titul a fanoušci se na podobné boje těšili i letos, o to větší zklamání znamená současná osmá příčka v tabulce Premier League. Média tak začala spekulovat o možném konci Rafaela Beniteze, ten se ale o práci bát nemusí...

Kritika fanoušků je zcela oprávněná, uvědomuje si Agüero

Další ránu do vazu včera dostalo madridské Atletiko. Klub z hlavního města Španělska přivítal doma Mallorku a dlouho vedl 1:0, nakonec ovšem bral jenom bod za remízu 1:1. Atletiko přitom téměř celý druhý poločas hrálo proti devíti a Sergio Agüero tak velmi dobře ví, že kritika je oprávněná...

Došek litoval zahozené tutovky proti Jablonci

Na školácky zahozenou šanci Tomáše Doška v závěru prvního poločasu dnes doplatili brněnští fotbalisté prohrou s Jabloncem 0:1. Došek ve vyložené příležitosti netrefil z deseti metrů zcela volnou branku.

První souboj dvojčat Krbečků přinesl radost libereckému Tomášovi

Dvojčata Lukáš a Tomáš Krbečkové ode dneška vědí, jak chutná vzájemný souboj v první lize. Po dnešním zápase Liberce s Příbramí měl více důvodů k radosti liberecký útočník Tomáš, jehož Slovan zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0. Navíc nechybělo mnoho, aby svého bratra Lukáše v brance hostí v závěru jako střídající hráč sám překonal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele