Adriano zmeškal další trénink a ve Flamengu asi skončí

02.10.2012, 09:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mrzí mě, že to říkám, ale tohle už ani nestojí za článek

Skoro i expreska by byla hodně, už beznadějný případ

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas ... Lempl, kterého prachy a lenost zničily

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

patří k davidisovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější z celýho článku je poslední věta.

U zrovna Adriana by mě nepřekvapilo, kdyby měl všechny vydělané prachy proš-kané, profetované a prochlastané. Je to fakt smutný.

Reagovat
danko10

Je to ale spravodlivost na tom svete. Nohy od boha a v palici totalny holokaust. Do dneska nechapem, ako je mozene, ze mu u nas vtedy ponukli angazman.

Reagovat
FC Porto FC

šmejd co si neváží toho že měl megatalent. Co by za to dali ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu - takovejch lidí, kteří zahodili svůj talent na cokoliv, je hrozně moc. Stačí míň pevná vůle a sejdeš z cesty.

Reagovat
danko10

Lenze on bol (subjektivne) vynimocny a kludne mohol este teraz patrit medzi najlepsich utocnikov na svete, keby nebol vylizany.

Reagovat
Kokesh

Je to jeho život, on si to v budoucnosti může vyčítat, nikdo jiný. Jeden je takový, druhý je makový...

Reagovat
smazaný uživatel

Není co řešit..s nikým už nemluv..páč profesionální sportovec nejseš určitě,,

Reagovat
smazaný uživatel

Takový kanonýr to byl, pamatuju v Interu jak mu to pěkně šlo a prostě skončí takhle no co naplat, je to lajdák a kůže líná a jiný už nebude , není potřeba se o něm již dále zmiňovat, je to stále to stejné , Adriano podepsal smlouvu, Adriano nepřišel na trénink, Adriano ukončil smlouvu

Reagovat
miguel bain

Idiot, kolik lidí na světě by s ním měnilo a chtělo takovou šanci.

Reagovat
Tomekcz

at de za ronaldem do ty reality show na hubnuti, kaspari oba

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, úplně stejný případ ti dva, kašpare.

Reagovat
CHONG

To je zase blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, nic víc. Sám si to uvědomuje a jestli ne, v budoucnu to příjde. Takoví lidé si nezaslouží respekt a uznání za to co dokázali, na takové lidi se musíš dívat s despektem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, prosímtě proč jsi se pod článkem o Adrianovi rozpovídal tak hezky o sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, vtipné. Mně kariéru sportovce překazilo zranění, jemu jeho blbost. Já nemám čeho litovat a není ze mě obtloustlá troska (dost možná bez peněz) jako z něj.

Jestli chceš být vtipný, tak se snaž tvářit a psát inteligentně. Pobavíš tak mnohem více lidí, věř mi.

Reagovat
CHONG

Proč se na ně dívat s despektem, je to jejich život a jejich rozhodnutí, co jsi v životě dokázal ty, že tady vynášíš takové soudy?

Reagovat
smazaný uživatel

A co dokázal on? Propařil si kariéru, dost možná všechny peníze. Všichni ho znají jako člověka, který si zničil kariéru a život tím, že nedospěl. Takových lidí se nelituje. Ano, je to jeho život a to mi nedává právo ho soudit? Takže když si Anakin vybral temnou stranu síly, nedává mi to právo ho hodnotit? Protože to je jeho život a rozhodnutí? Prosim tě.

Jinak věta - Co jsi dokázal ty. Jak ubohá je. Jde o obranu fanynek Biebera, One Direction a Rytmuse. A co si dokázal ty, blá blá blá.

Já dokázal věci, které Adriano nikdy nedokáže a jsou pro mě mnohem důležitější, než fotbal. Dělá to snad ze mě lepšího člověka? Nedělá, každý máme prostě jiné priority a to co jsi napsal je prostě hloupost. Peníze nejsou všechno, nezaručují štěstí. Ty vidíš jako úspěch, že si pokazil kariéru? Opravdu nechci dokázat to co on.

Reagovat
CHONG

Tak zaprvé, já se Adriana ani nezastávám ani jej nelituji, pouze ti říkám, že nejsi nikterak oprávněn jej soudit a tvrdit, že je na něj nutno pohlížet s despektem, ano zničil si vlastní vinou slibně se rozvíjející kariéru, ale je to jeho vlastní volba, nikdo z nás jej osobně nezná a neví jaká je pravá příčina jeho rozmařilého a zahálčivého života, může to být jenom hloupost a lenost, ale taky něco daleko vážnějšího, to nemůžeme vědět, proto nesouhlasím s tím, že je potřeba automaticky na něj pohlížet s despektem. Zadruhé, co se týče mé argumentace "co jsi dokázal ty", tak já ji používám z jednoho prostého důvodu a to, že nesnáším tuhle sortu lidí, jako jsou různí rádoby experti a kritici, např. filmoví či hudební (když už jsi zmínil ten hudební průmysl), jenž umí jen kritizovat a přitom se oni sami nikdy na žádnou tvůrčí činnost ani nezmohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk může kritizovat,aniž by v daném odvětví dosáhl stejné úrovně,to je základní předpoklad,aby mohla vůbec nějaká kritika existovat.Kritik nemusí být na stejné úrovni jako kritizovaný,to ví každý průměrný gymnazista;))

Reagovat
irik

Anakin si nic nevybral, jeho osud predurčilo proroctví.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, kterého jsem neskutečně měl rád a obdivoval jsem jeho kopací techniku. Škoda, že takhle dopadl. V Interu by byl stále velmi platným útočníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Komu není rady...Že vůbec někdo tomuhle idiotovi ještě dává šanci...

Reagovat
Swarley

kdo chce kam...

Reagovat
smazaný uživatel

Výška: 189 cm Váha: 88 kg , to už asi neplati o ňom ...

Reagovat
DieFohlenBMG

je to lempl a blablabla, ale co by sme za takovyho hrace v nasi repre dali

Reagovat
rossoneri89

to je kreten .... co by dali iny za tolko sanci a pomoci .... Adriano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele