Aktuality

Tipsport liga bude bez Slavie, nováčky jsou Drážďany a Wodzislav

Stejně jako před rokem se do tradičního zimního turnaje Tipsport liga zapojí čtyřiadvacet týmů, poprvé dokonce ze čtyř zemí najednou. Na seznamu účastníků sice chybí Slavia Praha, ale pořadatelům se podařilo zajistit účast dvou nových účastníků: Dynama Drážďany a Odry Wodzislav.

Slavia musí porazit Karvinou, aby v poháru přežila do jara

Středeční odveta čtvrtého kola Ondrášovka Cupu mezi Slavií Praha a Karvinou dá odpověď, který tým zkompletuje jarní čtvrtfinálovou osmičku domácího fotbalového poháru. Druholigová Karviná si do Edenu veze jednogólový náskok, v prvním zápasu doma překvapivě vyhrála 1:0 brankou Pavlíka. Odveta začne v 17:30.

Portsmouth je bez manažera, Hart odvolán

Tragický start Portsmouthu do nové sezony má celkem očekávané vyústění v podobě odchodu manažera Paula Harta. Toho anglický klub ze svých služeb uvolnil dnes s okamžitou platností a v tuto chvíli hledá nástupce. Jedním ze žhavých kandidátů je bývalý manažer Chelsea Avram Grant, který v klubu nyní vykonává funkci sportovního ředitele.

Soldo má i nadále velkou důvěru ze strany vedení

Velmi špatně si v první polovině letošní sezony počíná 1. FC Köln, tedy klub, od něhož se před začátkem očekávalo minimálně umístění v klidném středu tabulky. Německému klubu se nedaří a klidné spaní jistě nemá trenér Zvonimir Soldo, který se ovšem o svou práci obávat v tuto chvíli nemusí...

Bayern Mnichov se v Lize mistrů spoléhá na pomoc Bordeaux

Už tak temný podzim, který prožívají fotbalisté Bayernu Mnichov, může ve středu večer dostat ještě černější obrysy. Bavorský velkoklub tápe v bundeslize a teď má namále i v Lize mistrů, v níž chtěl s novým koučem Louisem van Gaalem zaútočit na vítězství.

Seznam 33 nejlepších hráčů letošního ročníku ruské ligy ovládl Rubin

Výkonný výbor ruského fotbalového svazu zveřejnil seznam 33 nejlepších hráčů letošního ročníku ruské ligy. Ve výběru, který ovládli hráči Kazaně, nechybí ani český zástupce, je jím kapitán Spartaku Moskva Martin Jiránek.

Bývalý šéf Juventusu Moggi chce žalovat kouče Zemana

Bývalý šéf Juventusu Turín Luciano Moggi hrozí soudem fotbalovému trenérovi Zdeňku Zemanovi. Vadí mu, že český rodák tvrdí, že dvaasedmdesátiletý funkcionář využil svého vlivu k tomu, aby mu zabránil získat nové angažmá v Itálii.

Toni: Problémy s van Gaalem trvají už čtyři měsíce

O tom, že atmosféra v Bayernu Mnichov není ani zdaleka ideální, nesvědčí jen matné výkony týmu na hřišti. Dokazují to také prohlášení zasvěcených osob. Po kritice vedení klubu se na adresu trenéra Louise van Gaala nechvalně vyjádřil i nespokojený útočník Luca Toni.

Suchý za milion eur nebude, tvrdí manažer Spartaku

O působení slávistického obránce Marka Suchého ve Spartaku Moskva se podle generálního ředitele ruského klubu Valerije Karpina stále jedná. Podle spekulací médií by roční hostování jednadvacetiletého fotbalisty v týmu ruského vicemistra mělo Slavii vynést 30 milionů korun. Karpin uvedl, že Spartak za Suchého milion eur (asi 25 milionů korun) nezaplatí.

Eto’o by chtěl proti Barceloně hrát i ve finále

Poprvé od svého příchodu do Interu Milán se dnes Samuel Eto’o představí na Nou Campu, kde se v dlouho očekávaném duelu střetne s místní Barcelonou. V nesmírně důležitém utkání Ligy mistrů se může rozhodnout o postupu do vyřazovací části.

Katar slibuje chladnější léto, pokud získá mistrovství světa

Ochladíme počasí, slibují zástupci Kataru, který se uchází o pořádání mistrovství světa v roce 2022. Na technologii, která by to měla umožnit, už se prý pracuje.

Perotti se do Realu navzdory spekulacím nechystá

O Diega Perottiho se podle španělských médií zajímá Real Madrid. Agent sevillského záložníka přiznává, že ví o zájmu ostatních klubů o jednadvacetiletého hráče, Perotti ale podle něj nejspíš zůstane v současném klubu.

Benítez je přesvědčen, že Liverpool zvládne další zázrak

Liverpool stojí blízko vyřazení z Ligy mistrů. Pokud dnes Fiorentina doma porazí Lyon, budou Reds pokračovat maximálně v Evropské lize. Manažer Liverpoolu Rafael Benítez ale věří, že jeho tým je schopen zůstat v Lize mistrů, s balancováním na hraně propasti má už více zkušeností.

Slávista Suchý v zimní přestávce odejde do Spartaku Moskva

Obránce Slavie a člen širšího reprezentačního kádru Marek Suchý v zimní přestávce zamíří do Spartaku Moskva. Jednadvacetiletý stoper odejde do ruského klubu na roční hostování s následnou opcí na přestup.

Když to jde, tak to jde, liboval si olomoucký střelec Ordoš

Mimořádně trpký konec neporazitelnosti zažili fotbalisté Teplic, kteří v Olomouci inkasovali šest gólů. Ofenzivní lavina Sigmy v lize momentálně ničí všechno, co jí přijde do cesty. Posledních pět utkání vyhrál tým trenéra Zdeňka Psotky s oslnivým skóre 19:3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele