12. kolo
21.11.2021 17:30 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

Radost hráčů Mainzu (© AFP)

Mainz se s Kölnem rozešel smírně 1:1

Po neproměněných šancích hostů z Kölnu se ve 41. dostal Mainz do vedení po trefě Burkardta. Na konečných 1:1 "Kozlové" vyrovnali ve 47. minutě, poté co se hlavou prosadil Özcan. Oba týmy tak zůstávají v klidném středu tabulky - Köln je dvanáctý, Mainzu patří osmá příčka.

Do utkání sice vstoupili lépe hosté, ale dlouho si nedokázali vypracovat větší šanci. Až ve 21. minutě se v tutovce zjevil sám před gólmanem Duda, ovšem domácí brankář Zentner svůj tým podržel skvělým zákrokem. Ve 36. minutě se v podobné pozici objevil Modeste, ale i tentokrát byl Zentner pozorný a příležitost zneškodnil. Po neproměněných šancích dostali "Kozlové" lekci z produktivity, když se ve 41. minutě prosadil Burkardt. Ten si ve vápně skvěle zaseknul obránce a trefil přesně na zadní tyč.

Hosté však odpověděli hned po změně stran! Uth poslal ze standardky nadýchaný centr, na který si naskočil Özcan a hlavičkou z bezprostřední blízkosti srovnal. Oba týmy se pak snažily překlopit osud utkání na svou stranu a v závěru byli mnohem blíže domácí. Burkardtovu šanci ale bravurně zneškodnil jeden z obránců Kölnu a Szalaiův pokus z nastavení zkrotil pozorný Timo Horn.

Autor: David Ullrich / livesport.cz, onlajny.com, O2tv.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budu věřit bookmakerovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele