5. kolo
25.10.2020 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost Theodora Gebre Selassieho a Maximiliana Eggesteina (© AFP)

Hoffenheim remizoval v Brémách, které jsou na pohárových příčkách

Brémy v neděli večer přivítaly na vlastním hřišti jihoněmecký Hoffenheim. Navzdory brzkému úvodnímu gólu Werder tři body nebral, ještě do konce první půle totiž vyrovnal na konečných 1:1 Geiger.

A jeden bod do tabulky znamená pro Werder umístění s osmi body na šesté příčce, která by na konci sezóny zajišťovala postup do předkola Evropské ligy. O moc hůř na tom není ani Hoffenheim, který má pouze o bod méně.

Hosté z Hoffenheimu byli podle předzápasových kurzů mírným favoritem zápasu, svou roli však především zpočátku zápasu vůbec nepotvrdili. Už v 5. minutě se totiž po centru Gebre Selassieho z pravé strany dostal v pokutovém území hostů k míči Maximilian Eggestein, který pohotovou střelou z první poslal domácí Werder do vedení.

Odpověď Hoffenheimu však netrvala dlouho. Ve 22. minutě posunul míč Rudy na Dennise Geigera, který zakončil přímo do pravého horního rohu a brémský gólman Pavlenka byl bez šance. Ještě do konce prvního poločasu však mohly padnout další dva góly. Ve 40. minutě zahrával Werder volný přímý kop ze slibné pozice, ke kterému se postavil Bittencourt, jehož střela skončila pouze těsně vedle a v nastavení první půle pak Geigerovu střelu z ostrého úhlu vyrazil na rohový kop Pavlenka.

Ve druhém poločase jsme byli svědky pouze jedné velké šance, a to když mohl vítězný gól přibližně deset minut před koncem vstřelit hostující Skov. V 80. minutě totiž totiž rozehrával přímý volný kop z pravé strany hřiště, po kterém míč skončil na břevně Pavlenkovy brány. Zápas tedy skončil nerozhodným výsledkem 1:1.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele