3. kolo
03.10.2020 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Werderu Brémy (© AFP)

Brémy doma těsně zdolaly Bielefeld

Fotbalisté Werderu Brémy doma porazili Bielefeld nejtěsnějším rozdílem 1:0. Klub, ve kterém působí i dva čeští hráči Jiří Pavlenka a Theodor Gebre Selassie, má nyní ze tří utkání na kontě dvě výhry. Arminia tentokrát na body nedosáhla, což se jí v kalendářním roce 2020 stalo vůbec poprvé.

Jediným střelcem zápasu byl Leonardo Bittencourt. Poprvé se prosadil už ve 21. minutě, nicméně po přezkoumání celé situace na videu se ukázalo, že stál v těsném ofsajdu. Šest minut poté se mohl skutečně radovat ze vstřelené branky. Dlouhý balon do vápna posunul Jean-Manuel Mbom do ideálního prostoru, kde si jeho šestadvacetiletý spoluhráč balon zpracoval a okamžitě jej poslal do levého dolního rohu brány - 1:0.

Hosté po inkasovaném gólu jen velmi obtížně vymýšleli nějaké ofenzivní výpady. Do konce úvodního dějství tak mohl Pavlenka ve službách celku z hanzovního města zůstat i se svými obránci naprosto v klidu. V devětapadesáté minutě vypadala akce Soukoua s Klosem velmi nadějně, ale ve finále chyběla větší přesnost. Kapitán die Arminen měl tři minutky poté obrovskou šanci na vyrovnání, ovšem Pavlenka se zaskvěl vynikajícím zákrokem.

Osmělili se i Mike van der Hoorn a Segrio Córdova. Ani jeden z nich však nebyl ve svém zakončení úspěšný. V samotném závěru to už už vypadalo, že se tým Uweho Neuhause přeci jen dočká vyrovnání, jenže van der Hoornovi byl odpískán útočný faul.

Po reprezentační pauze se ligový nováček střetne v prostředí domácího Biefelder Alm s Bayernem Mnichov. To Werder bude mít ve Freiburgu určitě větší šanci na body, jelikož s tamním SC v posledních čtyřech vzájemných kláních neprohrál. Naposledy se oba kluby potkaly v květnu a jedinou branku zápasu vstřelil ... Leonardo Bittencourt.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele