7. kolo
06.11.2020 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Leonardo Bittencourt (© AFP)

Köln remizoval v Brémách, které zachránil Bittencourt z penalty

Už už to vypadalo na první letošní bundesligovou výhru Kölnu. Zhruba deset minut před koncem však srovnal z penalty Bittencourt a soupeři si body rozdělili.

Mírným favoritem zápasu byli domácí, první poločas však musel být pro fanoušky u televizních obrazovek nudný, neviděli totiž ani jednu vyloženou šanci a do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Do první větší šance se dostali v 59. minutě hosté. Wolf solidně odcentroval do pokutového území domácích, kde míč našel hlavou Andersson. Jeho pokus však mířil přesně doprostřed brány, kde stál připravený Pavlenka.

O necelých deset minut později už se však skóre měnilo. V 67. minutě zahrával hostující Duda volný přímý kop směrem do pokutového území domácích, kde míč nešikovně tečoval Moisander a vstřelil si vlastní gól, čímž poslal Köln do vedení.

V 82. minutě zahrál ve vlastním pokutovém území jeden z hráčů Kölnu rukou a sudí Badstübner nařídil pokutový kop ve prospěch Werderu. Penaltu vzápětí proměnil Bittencourt a srovnal tak na konečných 1:1.

Ztráta dvou bodů může Köln hodně mrzet, Werder se totiž v celém zápase kromě penaltové situace k ničemu nedostal a vyrovnání z pokutového kopu tak pro něj bylo doslova vysvobozením. Köln je v tuto chvíli se třemi body třetí od konce, Brémy s deseti body osmé.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele