5. kolo
23.10.2020 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Stuttgart pouze remizoval s Kölnem, na domácí výhru stále čeká

Stuttgart remizoval v předehrávce 5. bundesligového kola 1:1 s Kölnem. Tým z jihu Německa vyhrál v letošní sezóně oba venkovní zápasy, na domácí výhru však paradoxně čeká.

Remíza je určitě přijatelnějším výsledkem pro Köln, pro který se jedná o teprve druhý bod v tomto soutěžním ročníku Bundesligy. Stuttgart má naopak osm bodů a před dohráním zbytku zápasů 5. kola se nachází na 4. příčce.

V zápase s Kölnem se Stuttgart dostal do vedení již v 1. minutě, když se po výměně přihrávek před pokutovým územím Kölnu dostal k míči Mangala, který vystřelil přímo do pravého horního rohu brány. Brankář Horn byl bez šance.

A hned ve 3. minutě mohl Stuttgart skórovat znovu! Domácí zahrávali přímý volný kop ze slibné pozice a k míči se postavil Didavi, jehož technická střela orazítkovala břevno Hornovy brány. Po divokém úvodu se zápas trochu uklidnil, tento stav však neměl dlouhého trvání.

Ve 22. minutě totiž fauloval Kempf ve vlastním pokutovém území hostujícího Anderssona a sudí Winkmann nařídil pokutový kop, který vzápětí proměnil sám faulovaný Andersson. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

Ve druhém poločase už jsme viděli pouze jednu velkou šanci, když v 78. minutě domácí González obdržel přesnou přihrávku do pokutového území Kölnu a následná střela mířila do levé tyče. Hráči Stuttgartu tedy berou trochu smolný bod - v zápase dvakrát trefili brankovou konstrukci.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele