6. kolo
31.10.2020 15:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Ruben Vargas (© AFP)

Augsburg po třízápasové pauze opět zvítězil

A odnesla to Mohuč, která tedy i po šesti kolech zůstává v tabulce bez bodu na poslední příčce. Naopak Fuggerstädter mají bodů deset a vědí, že po tomto víkendu zůstanou na pohárové příčce.

Od začátku byl hodně aktivní Ruben Vargas, jenže jeho pokus ze 2. minuty skončil těsně vedle. Další šance přišla na pořad odpoledne v 18. minutě, avšak Tobias Strobl s ní Robina Zentnera výrazněji neohrozil. Vargas se pak odhodlal k ráně z dálky, která sice skončila v sití, ale bohužel pro FCA z opačné strany.

Ve 40. minutě se po dlouhém centru dostal míč do vápna Mohuče, kde to levačkou zkusil Iago. Jeremiah St. Juste balon zblokoval tak, že se lehkým obloučkem snášel před bránu, kde vystřihnul nůžky Ruben Vargas - 1:0. Následně ztroskotal na gólmanovi Michael Gregoritsch a poločas zakončil spálenou příležitostí Robin Quaison.

Ten samý hráč minul i po změně stran, přičemž balon mu opět ideálně servíroval St. Juste. Hosté vyčkávali na chybu, což se jim mohlo nevyplatit, kdyby byl Gregoritsch v zakončení chladnokrevnější. V 64. minutě se die Nullfünfer dočkali vyrovnání. Levin Öztunali našel svým centrem z pravé strany mezi obránci Karima Onisiwa, jenž si míč ideálně zpracoval a následně jej procedil mezi nohama padajícího Rafala Gikiewicze - 1:1.

Rakouský útočník ve službách Mohuče mohl přidat za čtyři minuty druhou trefu, jenže polský gólman, který před pěti dny oslavil třiatřicáté narozeniny, si celou situaci pohlídal. Potom minul zařízení Gregoritsch, ale Augsburg přeci jen do konce utkání stihnul ještě dvě trefy přidat. Psala se 80. minuta, když centr z levé strany sklepnul Finbogasson pro Andrého Hahna, jenž bleskurychle napálil kulatý předmět k pravé tyči - 2:1.

V 88. minutě se musel naposledy činit Gikiewicz, když lapil pokus Jonathana Burkhardta. V nastaveném čase to byl znovu André Hahn, kdo přidal pojišťovací zásah, když mu balon naservíroval před odkrytou klec po skvělé individuální akci Noah Saranren Bazee - 3:1. Poslední Mohuč čeká za týden důležité domácí klání s předposledním Schalke. Svěřenci Heika Herrlicha se opět v prostředí WWK Areny střetnou s Herthou Berlín.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Povinnná jednička.

Reagovat
berliner

Tady uz musime vyhrat 1:2

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele