24. kolo
06.03.2021 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Filip Kostić (© AFP)

Frankfurt opět nevyhrál, doma pouze remizoval se Stuttgartem

Utkání Frankfurtu se Stuttgartem nebylo přehlídkou fotbalové krásy. Vyrovnaný duel dlouho gólové šance nenabízel, až ve druhé půli pak během minuty padly branky na obou stranách, které určily konečný výsledek 1:1.

První poločas zápasu ve frankfurtském Deutsche Bank Parku mnoho vzrušení nepřinesl. K vidění byla vyrovnaná hra plná osobních soubojů, ale zároveň také nepřesností. Místo branek se tak do statistik zapsaly jen dvě žluté karty domácích, které za tvrdé zákroky inkasovali N’Dicka a Hinteregger.

Po přestávce se přece jenom rozjela atraktivnější podívaná. V 56. minutě měl zajímavou příležitost hostující Mavropanos, který po rohovém kopu vyskočil ve vápně nejvýš, míč však mezi tři tyče hlavou nasměrovat nedokázal. O minutu později se naopak radovali domácí, jenže ani to nemělo dlouhého trvání. Gólu Filipa Kostiće totiž předcházel těsný ofsajd a rozhodčí jej po shlédnutí VARu neuznal.

Skóre se tak poprvé měnilo až v 68. minutě, a to ve prospěch Stuttgartu. Klíčovou roli v tom hrál obránce Kempf, který skvělou vzdušnou přihrávkou našel nabíhajícího Kalajdžiće a ten míč dokázal ve vápně zpracovat, a i s přispěním teče bránícího Hintereggera překonat brankáře Trappa.

Vedení však hostům nevydrželo ani celou minutu. Hráči Eintrachtu totiž hned po rozehrání vyrazili do smělého útoku, na jehož konci se míč od Jovićovy zblokované rány odrazil k Filipu Kostićovi, který z levé strany tvrdou střelou ke vzdálené tyči propálil gólmana Kobela.

Další, byť jen náznak, gólové šance už zápas nepřinesl a Stuttgart tak z Frankfurtu veze bod za remízu 1:1, který jej v tabulce posunul na deváté místo. Eintracht podruhé v řadě nevyhrál, i přesto však zatím zůstává čtvrtý.

Autor: Vojtěch Gargulák

Komentáře (1)

Přidat komentář
adogti77

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele