32. kolo
09.05.2021 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Mainzu (© AFP)

Frankfurt vypadl v tabulce z první čtyřky, doma jen remizoval s Mainzem

Frankfurt na sobotní vítězství Dortmundu, jeho úhlavního konkurenta v boji o strategickou čtvrtou pozici, nereagoval nejlépe, doma jen remizoval s Mainzem, čili z průběžné první čtyřky vypadl. Ohledně postupu do Ligy mistrů tak nyní nemá situaci ve vlastních rukou, a pokud Borussia na závěr sezóny dvakrát zvítězí, bude se muset asi spokojit pouze s Evropskou ligou.

Aspoň ta je v tuhle chvíli v podstatě jistou záležitostí, jelikož šestý Leverkusen ztrácí na tuhle metu již šest bodů. Domácí přitom teď museli honit plichtu až ve finálních pasážích zápasu, vyrovnání totiž přišlo na řadu pět minut před koncem. Právě v tu chvíli jinak hosté přišli o definitivu udržení se v Bundeslize, i tak je ale v jejich případě záchrana na velmi dobré cestě.

Mainz byl v úvodu utkání přece o trochu aktivnějším celkem, po pár vteřinách od úvodního hvizdu sudího Brycha zaměstnal Burkardt frankfurtského brankáře Trappa, ten si ovšem ještě poradil, nicméně o deset minut později již kapituloval. Kohr ze středu pole poposunul balón dopředu na Onisiwa, který pravačkou zpoza šestnáctky zamířil po zemi parádně k tyčce.

Eintracht v ofenzívě nijak nezářil, jeho protivník v defenzívě působil kompaktně a ve větším podnikání mu solidně bránil. Gólman Zentner uhájil prostor mezi třemi tyčemi ve 20. minutě proti Kostičovi, podobně si poradil i s možností Younese ve druhé půli. A poněvadž Onisiwo v 76. minutě nenavýšil náskok svého týmu, došlo k vyrovnání po elegantní dorážce Hrustice.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bookmaker asi nastavil nějaké automatické zvyšování kurzu na domácí. Zatím to naše jednička vidí na pohodovou výhru Frankfurtu o 2 a více. Ještě si zde hodím 2 duležité kurzíky 3,09-3,68. Mě stačí 0 v zápase.

Reagovat
berliner

Prani 0:2

Tip 4:2

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
Frantszek

Yes. A to jsem několikrát slyšel a četl, jak je Frankfurt zkušený tým a o náskok nepřijde. Se z toho uplně pos.ali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele