20. kolo
10.03.2021 18:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Brém (© AFP)

Bielefeld prohrál s Brémami, dohrával v deseti

Arminia Bielefeld dohrávala odložený zápas 20. kole Bundesligy s Werderem Brémy. Bielefeld prohrál 0:2 dvěma góly z druhého poločasu.

Brémy byly mírným favoritem zápasu, přičemž v jejich prospěch hrála poslední forma i celkové postavení v tabulce. Po prohře je Bielefeld s devatenácti body na barážové šestnácté příčce a na patnáctou Herthu ztrácí dva body. Brémy jsou se třiceti body dvanácté a na jedenáctý Hoffenheim ztrácí pouze gólový rozdíl.

Do první velké šance se dostali ve 29. minutě domácí, za které mohl skórovat Japonec Doan. V klíčový okamžik však Doan selhal a míč po jeho střele trefil pouze nohu bránícího Topraka. Hned po začátku druhé půle to naopak byli hosté, kdo šel do vedení.

Ve 47. minutě centroval prudce z levé strany Rashica a míč uklidil do prázdné brány Sargent. V 70. minutě byl povolán hlavní rozhodčí Schmidt k videu, kde viděl surový zákrok domácího De Mediny, kterého vzápětí vyloučil, čímž se šance Bielefeldu na zisk bodů ještě snížily.

O osudu utkání nadobro rozhodl v 75. minutě Möhwald, který se prosadil střelou do protipohybu brankáře Ortegy po výtečné přihrávce od Maximiliana Eggesteina. V 80. minutě si druhou velkou šanci zápasu vypracovali domácí a u akce byl znovu Doan. Ten tentokrát rozehrával rohový kop centrem do pokutového území, odkud však Klaus hlavičkoval pouze do brankáře Pavlenky.

Všechny tři body si tak nakonec odváží Brémy, které čeká o víkendu těžký zápas s Bayernem Mnichov. Pokud se Werder nedostane do evropských pohárů přes Bundesligu, má stále šanci v Německém poháru, ve kterém se na začátku dubna utká v rámci čtvrtfinále s druholigovým Regensburgem.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele