24. kolo
07.03.2021 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Joshua Sargent (© AFP)

Pavlenkova chyba nasměrovala Kolín nad Rýnem k remíze s Brémami

Kolín nad Rýnem nebyl daleko od své čtvrté ligové porážky v řadě, nakonec však ze souboje s Brémami vykřesal aspoň bod a zase se o něco vzdálil sestupovým starostem, byť ty se ho i nadále napřímo týkají. Werder, v základní sestavě i s českými reprezentanty Jiřím Pavlenkou a Theodorem Gebre Selassiem, ve finále pouze částečně navázal na minulý skalp Frankfurtu.

Domácím lépe vyšel první poločas, zahrozili nejvíce prostřednictvím aktivního Skhiriho, ale jeho hlavička ve 20. minutě skončila na rukavicích zasahujícího brankáře Pavlenky. Ve 14. minutě se pokoušel změnit dosavadní bezgólové skóre Skhiriho spoluhráč Jakobs, jenže svůj pokus nenasměroval do potřebných míst. A v 19. minutě naopak nemířil nejpřesněji ani Wolf.

Hosté mohli skórovat zásluhou Füllkruga ve 12. minutě či Topraka po půlhodině hry, nicméně v obou případech si poradil gólman T. Horn. Až v 66. minutě tak přišel na řadu první ze dvou přesných zásahů tohoto utkání. Střídající Schmid od pravé lajny přetáhl svůj dlouhý centr až na zadní tyčku, kde operoval nikým nestrážený Sargent, a ten hlavou zacílil na bližší tyčku.

Kolín nad Rýnem nemohl najít odpověď na tohle inkasování, ba naopak mohl být vděčný T. Hornovi, že v 69. minutě vyřešil Rashicovo zakončení a že Augustinsson pak pálil do zámezí. Nakonec se domácí dočkali srovnání stavu sedm minut před obrátkou. Pavlenka totiž podcenil padající míč po pasu Katterbacha, a ten se tak od Dennise dostal ke skórujícímu Hectorovi.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele