21. kolo
08.02.2020 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Wolfsburg uhrál proti Düsseldorfu alespoň bod

Navzdory tomu, že Vlci hráli téměř celý druhý poločas o deseti, když byl bez předchozího napomenutí vyloučen Pongračić. Takže zatímco klub z Volkswagen-Areny nadále zůstává ve spodní polovině tabulky, sestupem ohrožená Fortuna poskočila z poslední na barážovou pozici. A hráči vědí, že ještě rozhodně není nic ztraceno.

Hosté začali aktivněji a už v 7. minutě nebezpečně pálil Erik Thommy. O pět minut později už se radovali z přesné trefy, když si Tekpetey vyměnil balon s Moralesem, aby následně posunul na pravou stranu Matthiasi Zimmermannovi, jenž zacílil přesně k bližší tyči - 0:1. Domácí jakoby byli maximálně zaskočení a stále se jim nedařilo vytvořit si kloudnou příležitost.

Kouč Glasner proto udělal ještě v prvním poločase dvě změny. Jenže ihned po startu druhé pětačtyřicetiminutovky dostal před rozehrávkou standardní situace ve vápně na centr číhající Alfredo Morales loktem od Pongračiće. Rozhodčí Stieler se šel poradit s videem, a poté chorvatskému obránci ukázal červenou kartu.

Avšak než se Röslerova skvadra stačila odhodlat k náporu, inkasovala navzdory početní převaze. Admir Mehmedi nacentroval do vápna, kde si míč našel Renato Steffen, jenž svou hlavičku uklidil ve spolupráci s pravou tyčí do sítě - 1:1. Poté svou šanci zahodil Thommy a na opačném pólu jej napodobil Mehmedi.

V závěrečné desetiminutovce nejprve Mathias Jorgensen těsně nedosáhnul na přihrávku od Ampomaha. Následně opět Mehmedi ideálně netrefil pobídku od kolegy Joăa Victora. V příštím zápase se Wolfsburg střetne s Hoffenheimem. A Fortuna Düsseldorf bude doufat, že se podaří uhrát dobrý výsledek v utkání s Gladbachem.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele