12. kolo
24.11.2019 18:00 CET
1 : 5
(0:1)

Reportáž

Hoffenheim prohrál s Mainzem, který hrál většinu zápasu v deseti

Výsledkem 1:5 skončil zápas Hoffenheimu s Mainzem. Domácím nepomohlo ani to, že hosté hráli celý druhý poločas v deseti kvůli vyloučení Bakua z nastaveného času první půle.

Favoritem zápasu byli domácí. Už od prvních minut však bylo jasné, že hráči Mainzu na jih Německa nejeli pouze na výlet. V 10. minutě ještě domácí pohromě jen tak tak unikli, když Boëtiusova střela těsně minula levou tyč.

Ve 33. minutě se už však skóre zápasu měnilo. Uvnitř pokutového území domácích si míč skvěle povodil Öztunali a vystřelil přímo ke vzdálenější tyči. V nastaveném čase prvního poločasu byl vyloučen hostující Baku za surový zákrok.

A na zápas nebude vzpomínat rád ani český obránce Pavel Kadeřábek. V 52. minutě si totiž při obranném zákroku srazil míč hlavou do vlastní sítě. A v 62. minutě přidal Mainz i svůj třetí gól, tentokrát se trefil po samostatném průniku Malong.

V 83. minutě se Hoffenheimu podařilo snížit, a sice když po chybě hostující obrany dokázal vystřelit do pravého horního rohu Kramarić. V úplném závěru zápasu však hráči Mainzu ukázali, kdo byl dnes pánem na hřišti.

V 90. minutě Boëtius nezaváhal a tváří v tvář gólmanovi Baumannovi upravil skóre na 4:1 pro svůj tým, ve třetí minutě nastavení druhého poločasu zase skóroval přízemní střelou k tyči Malong.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Dron

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele