29. kolo
30.05.2020 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Brémy nejtěsnějším možným rozdílem zdolaly Schalke

Tým Davida Wagnera znovu předvedl jeden ze svých slabších výkonů, který přinesl jubilejní desátou porážku. Zelenobílí si naopak připsali důležité body v boji o záchranu, ale situaci nemají ve svých rukou.

Werder začal tenhle střet hodně aktivně a v úvodu soupeře téměř nepouštěl k balonu. První střelu si na konto připsal Davy Klaasen. Alexander Nübel byl ovšem pozorný. Ve dvaatřicáté minutě ztratil Jean-Clair Todibo ve středu hřiště proti přesile balon. Klaasen posunul na Milota Rashicu, který přenechal Leonardu Bittencourtovi.

Šestadvacetiletý záložník, který v Brémách hostuje z Hoffenheimu, se nerozpakoval a zpoza šestnáctky vypálil levačkou dokonale přesně do horního rohu brány - 0:1. Do konce poločasu ještě hlavou na opačném pólu zahrozil Weston McKennie, nicméně hosté hubený náskok udrželi až do hvizdu sudího Zwayera.

Během patnácti minut druhého dějství přišlo na hrací plochu hned šest čerstvých sil. Jednou z nich byl Yuya Osako, který však zápas nedohrál. Krátce po svém příchodu se na něm málem vyfauloval McKennie. Za Die Königsblauen to dál postupně zkoušeli Benito Raman, Michael Gregoritsch a Ahmed Kutucu.

Jen dvě minutky před svým opětovným vystřídáním mohl vedení pojistit Osako, ale neuspěl. Werder vstřelil jubilejní třicátou branku. Počet inkasovaných dále zůstává na čísle devětapadesát, což činí z Kohfeldtova výběru po Mohuči druhý nejhůře bránící celek. Uvidíme, jak to dopadne za týden, kdy na Weserstadion dorazí VfL Wolfsburg. Hráči Schalke pocestují do Berlína k duelu s tamním Unionem.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
adam77

Schalke 2-2

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele