7. kolo
05.10.2019 15:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Překvapení kola, Hoffenheim veze všechny body z Mnichova

Sedmadvacet ku jedné - tak vyčíslili bookmakeři před zápasem Bayern Mnichov - Hoffenheim šance, že si hosté odvezou všechny tři body. Díky dvěma gólům Arménce Adamjana se jim to však podařilo.

Svědky první velké šance jsme byli už v 7. minutě, kdy se do samostatného úniku dostal hostující útočník Adamjan, jenž však nedokázal zakončit do odkryté části brány. Ve 26. minutě dokázali dopravit míč do sítě hráči Bayernu, konkrétně Coman, jenž využil centr Gnabryho. Rozhodčí však gól neuznali kvůli ofsajdu s stav zůstal bezbrankový.

A žádný gól nepadl ani ve zbytku první půle. Do druhého poločasu vstoupili hosté z Hoffenheimu s vysokým nasazením a to se projevilo už přibližně po deseti minutách hry. V 56. minutě přišel o míč v klíčovou chvíli domácí Tolisso a Geiger poslal přihrávku na volného Adamjana, který se trefil přímo k bližší tyči a poslal Hoffenheim do překvapivého vedení.

Bayern však přišel s odpovědí, a to rovnou v podobě jeho nejlepšího střelce. Lewandowski v 74. minutě hlavičkoval po centru Müllera do protipohybu brankáře Baumanna a srovnal tak skóre zápasu.

Poslední slovo však měli přece jenom hosté, kteří dokázali vstřelit vítězný gól v 81. minutě. A znovu se dokázal prosadit Adamjan, jenž střílel po přihrávce Skova přímo z hranice pokutového území. Hoffenheim si tedy připsal překvapivou výhru a v tabulce se posunul na dvanáctou příčku. Bayern může naopak o svou vedoucí pozici přijít.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 : 0 Bayern!

Reagovat
Rich

4-1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
manuelo neuero

2:1

Reagovat
Heresy

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná divadlo, blíží se 11. kolo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele