7. kolo
05.10.2019 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Leverkusen remizoval s Lipskem, poprvé hrál Schick

Leverkusen remizoval v jednom z nejatraktivnějších zápasů kola s RB Lipsko. V dresu hostů si odbyl svůj debut český útočník Patrik Schick, který tam přišel na přelomu srpna a září na roční hostování z AS Řím.

Oba týmy mají tedy i nadále stejně bodů, a sice třináct. To v tuto chvíli stačí na dělené druhé místo, stejně bodů má však také Freiburg a Mönchengladbach. První velkou šanci si vybudovali hosté, a to už v 8. minutě, kdy běžel na brankáře domácích Hrádeckého samotný Cunha, který však v klíčový moment zaváhal a nedokázal míč dopravit mezi tři tyče.

Ve 34. minutě měli hosté další šanci na skórování. Tentokrát z levé strany centroval Halstenberg a na hranici malého vápna si našel míč Sabitzer, který ho však sklepl pouze těsně vedle levé tyče. Do kabin se šlo k poločasové přestávce za bezbrankového stavu.

To se změnilo až v 66. minutě, kdy Aránguiz centroval před bránu Lipska a ve skluzu dokázal zakončit Kevin Volland. Navzdory dosavadní dominanci hostů se tedy do vedení dostali domácí, kteří v dosavadním průběhu zápasu příliš neukázali.

V 78. minutě se ale podařilo Lipsku srovnat. Halstenberg poslal další ze svých centrů z levé strany a tentokrát si míč našel Nkunku, který po kvalitním zpracování dokázal "obhodit" brankáře Hrádeckého. Výsledkem 1:1 zápas i skončil a spokojenější s ním mohou být spíše domácí, více šancí si totiž v zápase bezpochyby vypracovali hosté z Lipska.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele