17. kolo
23.12.2018 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hoffenheim s Mohučí si rozdělily po bodu

Vše podstatné se odehrálo během druhé desetiminutovky, když na Demirbayovu trefu dokázal odpovědět Mateta. TSG tedy zakončí podzim těsně za pohárovými příčkami, ale ani die Nullfünfer k nim nemají daleko.

V 11. minutě tedy Zuber z pravé strany přihrál do vápna, kde se Kerem Demirbay otočil s balonem, aby jej mohl poslat do dolního rohu brány - 1:0. Radost ve Wirsol Rhein-Neckar-Areně trvala pouhých pět minutek. Po rozehrané standardce míč nakonec propadnul k Jean-Philippovi Matetovi, který ho bez dlouhého rozmýšlení nekompromisně napálil do sítě - 1:1. Tribuny byly právem natěšené na další gólové hody.

Jenže ty se nedostavily. Neznamená to však, že by nebyly k vidění dobré brankové příležitosti. Brenet a Belfodil trenéra Nagelsmanna nepotěšili. Zuber si počínal o něco lépe, ale svou střelu stejně otřel o břevno. Na konci úvodní třicetiminutovky nejprve Latza mířil do boční sítě a následně Baumann zneškodnil hlavičku Robina Quaisona.

Vincenzo Grifo pak vyzkoušel Zentnerovu pozornost a Benjamin Hübner orazítkoval tyčku. V závěru úvodního poločasu posunul Pierre Kunde na Quiasona, jenž našel Matetu, který překonal hoffenheimskou jedničku. Rozhodčí Sascha Stegemann branku neuznal, protože podle něj stál střelec v ofsajdu. Nutno dodat, že milimetrovém.

Po změně stran chtěl poslat svůj tým do vedením Brenet. A asi by se mu to povedlo, nebýt v bráně Zentnera. Nagelsmann pak poslal na hrací plochu čerstvé síly, jelikož správně vycítil, že šanci na tři body není zrovna malá. Jenže Demirbayova střela nebyla úspěšná a Belfodil pak hlavou minul odkrytou svatyni.

Alžírský spoluhráč Pavla Kadeřábka přinutil o chvíli později Robina Zentnera k výbornému zákroku. Vincenzo Grifo pak v nastavení ještě nastřelil další tyč. Branková konstrukce tedy zvonila celkem čtyřikrát. S první polovinou sezony nebudou zřejmě zcela spokojeni ani v jednom táboře, nicméně rozhodně není nic ztraceno.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 - zisk pro nenáviděné společnosti jako jsou Tipsport, Fortuna a mnoho jiných. Nesmí k tomu dojít. Mě stačí 0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele