30. kolo
20.04.2019 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayernu proti Brémám stačil jediný gól

Bayern v domácím zápase s Brémami dominoval, měl jasnou herní převahu a vytvářel si mnoho šancí. Ujala se však jediná, o hubené výhře 1:0 rozhodl tečovanou střelou obránce Süle.

První větší šanci si přitom vytvořili hosté. V 6. minutě našel Gebre Selassie ve vápně Maximiliana Eggesteina, jehož ránu z dobré pozice zblokovala obrana. Ze strany Werderu to však, co se ohrožení brány týče, bylo všechno.

Hrozit naopak začali domácí. Martínezova hlavička cíl ještě nenašla, ve 20. minutě ale pálil Müller a brankář Pavlenka už musel zasahovat. Český reprezentační gólman pak obstál i o pět minut později proti střele Gnabryho.

Po půli se tlak Bayernu nadále stupňoval. Ve 49. minutě z úhlu pálil Lewandowski, Pavlenka ale stále zůstával neprůstřelný. Podobná situace se opakovala i o osm minut později, polský útočník ale ani tentokrát skóre neotevřel. V 58. minutě přišla pro hosty první rána. Po souboji se Sülem viděl druhou žlutou kartu Milos Veljković a Brémy zápas dohrávaly v oslabení.

Bayern nadále ostřeloval bránu hostů, a nakonec se gólové odměny dočkal. V 70. minutě sice Müller z dobré pozice těsně minul, o pět minut později však zpoza vápna vypálil Süle, jehož ránu mimo Pavlenkův dosah smolně tečoval Davy Klaassen. Uběhla jen krátká chvíle a domácí mohli zvýšit. Lewandowski však pálil jen do břevna. Úspěchem neskončila ani Polákova další šance v 85. minutě. V samotném závěru ještě zahrozil Goretzka, ani jeho pokus ale bránu netrefil a Bayern tak nakonec porazil Brémy 1:0.

Autor: Vojtěch Gargulák

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Heresy

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Reagovat
Giginek

Pavlenka toho pochytal fakt hodně, bez něj by to bylo 4:0 minimálně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele