28. kolo
31.03.2018 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - VfL Wolfsburg 0:0

Duel mezi Herthou Berlín a Wolfsburgem branku nepřinesl. Za současné situace je remíza pro Vlky málo. Pokud totiž Mohuč porazí Gladbach, spadnou na barážovou příčku.

První gól zápasu se přitom mohl zrodit už v jeho páté minutě. Po centru Mathewa Leckieho hlavičkoval Ignácio Camacho do vlastní tyče. Toto své zaváhání, které naštěstí nemělo pro hosty fatální následky, mohl odčinit v závěru úvodní dvacetiminutovky. Jeho pokusu ale scházela větší přesnost.

Do konce úvodního dějství mohl obecenstvo potěšit Salomon Kalou. Jeho individuální akce vypadala slibně, nicméně ani z tohoto mráčku nezapršelo. Po změně stran otestoval Runeho Jarsteina svou dobrou ranou Landry Dimata. Po hodině hry přišla řada na Maximiliana Mittelstädta. Koen Casteels si však situaci výborně pohlídal.

Oba trenéři se snažili dění na trávníku oživit tím, že na něj poslali čerstvé síly. Jednou z nich byl Daniel Didavi, jehož příležitosti ovšem nemohly brankáře Staré dámy nijak zvlášť vyplašit. Tečku za tímto střetnutím udělal v 83. minutě svou střelou Salomon Kalou. Tedy co se šancí týče, jelikož v samotném závěru ještě vyfasoval zbytečnou žlutou kartu Josuha Guilavogui.

Svému klubu, který zatím v osmadvaceti zápasech sesbíral šestatřicet bodů (o sedm méně, než po stejném počtu utkání v minulé sezoně), tak bude za týden proti Borussii Mönchengladbach scházet. Situace u dna tabulky se pomalu začíná vykrystalizovávát. A Bruno Labbadia ví, že už proti Freiburgu bude muset se svým výběrem bodovat.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele