2. kolo
26.08.2017 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg 0:1

Eintracht Frankfurt měl sice v domácí prostředí převahu a větší držení balonu, ale nakonec mu to nebylo nic platné. Daniel Didavi totiž šikovně rozhodnul o výhře Wolfsburgu.

V dresu domácího celku se poprvé představil Kevin Prince-Boateng, jenž si zároveň připsal stý start v Bundeslize. Utkání začalo spíše opatrněji, a tak se první nebezpečnější šance zrodila až v 10. minutě. Přímo kop Maximiliana Arnolda nepostrádal razanci, nicméně Lukas Hradecky s vypětí všech sil zvládnul míč uklidit pryč.

O deset minut později to zkoušel Gacinović a činit se musel Koen Casteels. Následně se rozehrával rohový kop a Sébastien Haller hlavou nastřelil vnitřní stranu tyče. Pak už udeřilo na druhé straně hřiště. Guilavogui sám započal celý protiútok, který následně zakončil precizně načasovanou přihrávkou před bránu, kde kulatý předmět z první uklidil za Hradeckyho Daniel Didavi - 0:1.

Ve 29. minutě došlo k velice zajímavé situaci. Ignácio Camacho stáhnul ve vápně Boatenga a rozhodčí Benjamin Cortus ukázal na značku pokutového kopu. Jenže zaúřadovalo video, neboť se ukázalo že bývalý ghanský reprezentant stál předtím v ofsajdu. Ve zbytku první půle se domácí intenzivně hnali za vyrovnáním.

Nicméně nejprve selhal Haller, a pak dvakrát Jonathan de Guzmán. V samotném závěru se sice aktivnímu Hallerovi podařilo přehodit Casteelse, avšak Vlky zachránilo břevno. Ve druhé půli se Kovaćovu týmu nedařilo přelstít obranu. Výjimku utvořil v 55 minutě akorát de Guzmán, jenž v dobré pozici pálil pouze na brankáře.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Theft90

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele