29. kolo
08.04.2018 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim 1:1

Frankfurt remizoval s Hoffenheimem a minimálně do pondělí se posunul na příčky zajišťující účast v základní skupině Ligy mistrů. Hoffenheim se naopak nachází na sedmém místě a na evropské poháry ztrácí dva body.

Frankfurtský Eintracht nasbíral za devětadvacet zápasů šestačtyřicet bodů a s odstupem pěti bodů na Dortmund je nyní třetí. Rozdílem skóre za Frankfurtem je však Lipsko, které svůj zápas devětadvacátého kola hraje až v pondělí. Hoffenheim se po zisku jednoho bodu nachází se třiačtyřiceti vody na sedmém místě, s odstupem dvou bodů na šestý Leverkusen.

Do první velké šance zápasu se dostal ve 34. minutě Hoffenheim. Gnabry prošel po líbivé individuální akci do pokutového území soupeře, poté však mířil pouze za vzdálenější tyč. Hned poté se málem potvrdilo známé pravidlo "nedáš dostaneš", a to když Fabain vyslal na bránu hostů dalekonosnou střelu, která však skončila pouze těsně nad.

Hned na začátku druhého poločasu mohl jít Hoffenheim do vedení, když pronikl Uth sám až k brankáři. V situaci, kdy se hodila přihrávka před prázdnou bránu, však Uth sám střílel a brankář Frankfurtu Hrádecký střelu chytil. O necelé dvě minuty později se už skóre zápasu měnilo. Z pravé strany přihrával na malé vápno Wolf a jeho přihrávka usměrnil mezi tři tyče ve skluzu Luka Jovič, jenž se při skluzu lehce zranil.

V 56. minutě se Hoffenheimu podařilo vyrovnat, a to když se Gnabry po individuální akci dostal až do bezprostřední blízkosti brankáře Hrádeckého, který si na následnou střelu sáhl, ale i po odrazu od něj míč skončil za brankovou čárou. V 69. minutě centroval do pokutového území Hoffenheimu jeden z domácích hráčů, následná Hallerova hlavička však orazítkovala pouze břevno.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
stas87

Ta potencialna vymena v utoku Bayernu Icardi-Lewandowski je podla mna hlupost. Icardi je hracom, co je vylozene do 16ky a ten tim ho hlada v kazdej situacii. Lenze on nedokaze do hry dostat spoluhracov, hra strasne daleko od nich a fakt len caka na to, aby mohol zakoncit. Jeho workrate je podstatne nizsi ako u Roberta a mne to teda nedava velky zmysel. A ked sa clovek pozrie do minulosti, tak Mandzukic ci Gomez vyborne spolupracovali so zalohou a to u Icardiho asi nehrozi. Zasa ma lepsie zakoncenie ako Lewa a mohol by to prave v takych zapasoch ako je vyradovacka v CL ukazat.

Bayern neodohral zly zapas na to, ze prehral. Zlyhal v zakonceniu a to na tejto urovni casto znamena stopku a dost mozno sa to aj stane. Cital som, ze az v tomto zapase narazi na poriadneho supera co ich maximalne preveri...no ak to mal byt Real, tak to kruto nevyslo. Vytvorit si proti nim tolko moznosti na skorovanie a len triafat Navasa...to je tragedia. V BL by tam tie tri kusky minimalne padli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele