3. kolo
17.09.2016 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - VfL Wolfsburg 0:0

Zápas mezi Hoffenheimem a Wolfsburgem vítěze nepoznal. Domácí tedy potřetí v řadě remizovali. Hosté oproti tomu ani ve třetím zápase sezony neinkasovali.

Oba týmy přitom mohli jít do vedení už v úvodu. Nadiem Amiri však mířil přímo na Koena Casteelse, zatímco Sandro Wanger neměl optimálně seřízená mířidla. Následovala série "vlčích" rohových kopů, po kterých se ovšem neprosadil ani Mario Goméz, ani Kuba Blaszczykowski, ani Philipp Wollscheid. Ve 14. minutě to zkoušel na druhé straně hřiště Andrej Kramarić, nicméně gólman Casteels neměl s jeho střelou větší potíže.

Minutu poté to znovu zkoušel Goméz. K odraženému balonu se dostal Draxler, ale v dobré pozici přestřelil. Následně se aktivní naturalizovaný Brazilec Goméz prosadil v souboji proti Bičakčićovi a našel Draxlera, který vypálil na Baumanna, jenž dokázal balon vyrazit na horní stranu břevna. Sice to bylo stále 0:0, ale diváci se rozhodně nenudili.

Poté se svěřienci Dietera Heckinga dopustili chyby v rozehrávce. Domácí se dostali až do vápna, kde Kramarić volil střelu z ostrého úhlu, což se neukázalo býti dobrým řešením. V první půli vyslali hráči obou stran na soupeřova gólmana dohromady dvacet pokusů. Někdy už to tak holt ve fotbale chodí, že se nedaří propašovat míč do sítě.

V 54. minutě se Sebastian Rudy prodribloval po pravé straně až do velkého čtverce, kde vyzval ke skórování Marka Utha. Ten však čtvrtou branku v sezoně nezaznamenal, bo mířil jen do boční sítě. Poté hlavičkoval Goméz a Baumann jeho střelu jen vyrazil. Nicméně následná dorážka nepatřila k nejnebezpečnějším.

Hoffenheimská jednička se pak musela činit proti šancím Kuby Blaszczykowskiho a Juliana Draxlera. Wollscheid hlavičkoval mimo. To jeho spoluhráč Jeffrey Bruma byl v 73. minutě přesnější, ale pořád ne tolik přesný, aby se míč odrazil od břevna za brankovou čáru. V 82. minutě se střelou přímo na Casteelse připomněl Sandro Wagner.

Chvíli poté se hostující brankář vyznamenal proti střídajícímu Keremu Demirbayovi, jenž měl možná volit přihrávku lépe postaveným spoluhráčům. V podstatě by bylo asi jedno, kdyby zvolil Wagnera nebo Szalaie. Branka tedy ve Wirsol Rhein-Neckar-Areně tentokráte nepadla, nicméně rozhodně to nebyla žádná fotbalová nuda!

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

nad 2,5

Reagovat
arsavin

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele