10. kolo
24.10.2015 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Ingolstadt 04 - Hertha BSC 0:1

Berlínská Hertha uspěla v Ingolstadtu a je jasné, že i po desátém kole udrží skvělou pátou příčku. Domácí sice počtvrté v sezoně prohráli, ale horní polovinu tabulky jistojistě neopustí.

Hned první velká příležitost zápasu se ukázala býti gólovou. Marvin Plattenhardt přetáhl svůj centr z levé strany až na zadní tyč, kde jej sklepl zpět blíže ke středu brány Salomon Kalou. Odhlavičkování Benjamina Hübnera bylo ale prachbídné, tudíž k balonu mohl nejrychleji přiběhnout Mitchell Weiser a střelou z první na zadní tyč dal Ramazanu Özcanovi příležitost pouze k tomu, aby se ohlédnul - 0:1.

Hertha poté více držela míč, ale trvalo celých deset minut, než si vytvořila další šanci. Vladimír Darida to zkoušel z poměrně velké dálky a jeho pokus těsně minul tyč. Nicméně kdyby směřoval do branky, domácí jednička by jej s největší pravděpodobností kryla. Nedlouho před změnou stran přiletěl do vápna Staré dámy centr, kterému pomohl rukou do bezpečí Per Skjelbred. Rozhodčí Sascha Stegemann však nechal pokračovat ve hře.

Ve druhém poločase se na větší příležitosti čekalo více než deset minut. Nejprve našel Gross spoluhráče Leckieho, ale ten minul zařízení. A stejně se záhy dařilo Romainu Brégeriemu. Ten samý hráč to zkoušel také o dvě minuty později, avšak zase nebyl úspěšný, což platilo i o jeho dvou spoluhráčích - Markusi Suttnerovi a střídajícímu Tomáši Pekhartovi, jenž se chtěl dvakrát prosadit hlavou.

Střelci obou celků měli vůbec toho podvečera dosti pochybně seřízená mířidla. Jens Hegeler mohl v 78. minutě po přihrávce Salomona Kaloua určitě trefit přesněji. Prostor mezi tyčemi se podařilo najít Grossovi se Stuttnerem až v závěru zápasu, jenže oba borci ztroskotali na vynikajícím Jarsteinovi, který za Thomase Krafta zaskakuje opravdu velmi dobře.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele