23. kolo
02.03.2014 15:30 CET
6 : 2
(4:1)

Reportáž

Pomsta dokonána. TSG rozneslo Wolfsburg poměrem 6:2

Hoffenheim dokázal Vlkům oplatit dva týdny starou porážku, kvůli níž se následně pakoval z DFB-Pokalu. Svěřenci Marcuse Gisdola neponechali nic náhodě a automobilovému týmu přidělili na cestu rovných šest kousků!

Vzájemné zápasy slibují opravdu brankové hody a tato statistika se začala naplňovat hned záhy. Po rychlé výměně míče mezi Salihovičem a Modestem druhý jmenovaný oslovil Roberta Firmina, který pohotově otevřel skóre - 1:0. To se psala teprve čtvrtá minuta. Po chvíli mohl zvýšit Volland, avšak Benaglio předvedl skvělý reflexivní zákrok a jeho šanci zneškodnil.

Zanedlouho se navíc začínalo "od nuly". Luiz Gustavo uprostřed pole vybojoval míč, který si vzal poté na starost Perišić, jenž vyslal přesný centr na Dosta, který hlavou z malého vápna vyrovnal na průběžných 1:1! Ani po tomto momentu se však na převaze TSG nic zásadního nezměnilo a Vlci nadále čekali spíše na možnosti k rychlým protiútokům. Výsledkem nebyl moc pohledný fotbal, přesto za domácí měli šance Volland a Salihović, avšak branku nenašli.

Převaha týmu z Kraichgau ale neustále vzrůstala a bylo prakticky jen otázkou času, kdy se tento fakt přenese i do samotného skóre. Beck s Modestem sice ještě úspěch neslavili, ale po Salihovičově volném přímém kopu a zaváhání Benaglia upravil Süle na 2:1. Ještě do přestávky navíc Rudy dvakrát vyslal pas na Modesteho, který si tváří v tvář proti švýcarskému brankáři věděl rady, i když druhý gól nemusel platit vinou ofsajdového postavení - 4:1! Tím bylo hotovo.

To však neplatilo tak docela. Wolfsburg se nevzdal a snažil se za každou cenu zápas co nejvíce zamotat. A VfL se čtvrthodiny před závěrečným hvizdem skutečně radovalo, když de Bruyne oslovil Perišiče, jenž z bezprostřední blízkosti přece jenom snížil na 4:2.

Dieter Hecking krátce nato udělal riskantní krok, když místo obránce Robina Knocheho poslal do hry Ivicu Oliče. Možné úsilí Vlků ale zhatil faul Träsche na Vollanda, po kterém rozhodčí Schmidt nařídil penaltu a navrch přidal bývalému hráči Stuttgartu červenou kartu! Kulatý nesmysl si podle očekávání vzal Salihović a nekompromisní střelou do šibenice zvýšil na 5:2. Úplně závěrečné slovo si vzal nicméně Schipplock, jenž po skvělé kombinační akci završil potupu - 6:2!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
bruchy

šílený zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele