7. kolo
28.09.2013 15:30 CET
3 : 3
(1:3)

Reportáž

Přestřelka mezi Hoffenheimem a Schalke vítěze nepřinesla

Utkání na sinsheimské půdě nabídlo hned šest branek, přesto se však diváci kýženého vítěze nedočkali a TSG si rozdělilo s Königsblauen po bodu. Horníci tak i po tomto kole zůstávají hluboko uprostřed pelotonu.

Hned od prvního fouknutí do píšťalky se hrál oboustranně ofenzivní fotbal. Otevírací branka poté na sebe nenechala dlouho čekat: Höger zakombinoval s Farfánem, ten dopravil mičudu k Meyerovi, jehož zpětný pas usměrnil mezi tři tyče falešný útočník Boateng - 0:1! Záhy Farfán posadil volný přímý kop na hlavu Matipa a rázem to bylo o dvě branky - 0:2.

Tou dobou by nikdo jistě netipoval, že se na hřišti odehraje ještě pořádně velké drama. Hned za pár minut ale Volland využil zaváhání Hildebranda a Höwedese, čehož poté využil přihrávající Beck a zakončující Modeste - 1:2. Vysoké tempo se s přibývajícím časem přece jen zklidnilo, ale přesto mohl opět zvýšit na rozdíl dvou branek Clemens, ale z vápna trestuhodně neuspěl! To však neplatilo pro Högera, jenž si zpracoval autové vhazování od Aoga a po skvělé individuální akci, během níž se zbavil rovnou čtveřice protihráčů, zkušeně překonal Casteelse - 1:3.

Fotbal "nahoru dolu" pokračoval i po krátkém oddechu. Aogo ve 48. minutě nedovoleným zákrokem zastavil v šestnáctce pronikajícího Vollanda a rozhodčí Siebert bez mrknutí oka nařídil penaltu! K té se postavil Roberto Firmino a střelou k levé tyči snížil na 2:3. Za pár chvil mohlo být srovnáno, ale ránu Modesteho dokázal Hildebrand skvělým reflexivním zákrokem vyrazit!

Vyrovnávací branka se v Kraichgau přece jen konala. Abraham se postavil ke standardce a technickou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout, přestože si na kulatý nesmysl dokázal sáhnout - 3:3! Die Knappen od této chvíle opět zvýšili tempo, ovšem hned dvakrát Boateng a Farfán nedokázali poslat mičudu do ohraničeného prostoru. Šest minut před koncem tak mohl trestat Firmino, ale tváří v tvář proti Hildebrandovi zacílil jen do břevna! Další chybu pro změnu "vymyslel" Uchida, ovšem Schipplock nedokázal ani toho zaváhání potrestat a skóre se již neměnilo.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
monty25

1:2

Doufám, že se povede odčinit ten Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele