9. kolo
18.10.2013 20:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Bayer Leverkusen 1:2

Fotbalisté Leverkusenu dokázali zvítězit na půdě Hoffenheimu, i když se v závěru museli o náskok strachovat, a prozatím se dostali do čela tabulky s dvaadvaceti body. Druhý gól hostů však neměl v žádném případě platit, míč se totiž do branky dostal dírou v boční síti. TSG v závěru přitlačilo, neproměnilo penaltu a dvě minuty před koncem snížilo. Jenže to bylo pozdě a Hoffenheim tak zůstává na desátém místě.

Domácí mohli jít do vedení již po deseti minutách. K přímému volnému kopu se postavil Salihović a perfektně obstřelil zeď, brankář Leno vůbec nereagoval. Nicméně na brankové čáře brilantně zasáhl Wollscheid a odkopl balón. Po čtvrthodině hry zahrozili na druhé straně hosté. Po krásné přízemní kombinaci se před gólmanem Casteelsem ocitl Rolfes a z bezprostřední blízkosti ho nedokázal překonat.

Ve 20. minutě byli blízko vedení znovu domácí. Modeste po výborné přízemní souhře stál také tváří v tvář Lenovi, jenže hostujícího strážce též nepřekonal. Vedoucí gól vsítili hosté o šest minut později zásluhou Sidneyho Sama. Po rychlém brejku se dostal k míči právě Sam a přesnou přízemní střelou pokořil bezmocného Casteelse - 0:1. Hoffenheim mohl vyrovnat necelých pět minut před přestávkou.

Na pravé straně po další nádherné kombinaci pálil nebezpečně Kevin Volland, jenže rozvlnil pouze boční síť. Další nebezpečná akce byla k vidění až po pauze po necelé hodině. Castro precizní přihrávkou vybídl ke skórování Stefan Kießlinga, ten však do branky míč neprocpal. Ihned na to pálil velmi tvrdě aktivní Castro, brankář Casteels dokázal jeho pokus odvrátit na rohový kop.

V 70. minutě se urodila velmi zvláštní situace. Po rohu hlavičkoval Kießling a míč skončil k překvapení všech v brance domácích. Podle opakovaných záběrů se míč evidentně za záda Casteelse dostal z boku, kde byla díra a gól neměl platit, hlavní rozhodčí ho ale nepochopitelně uznal. Poté sice nechal pořadatelskou službou síť opravit, to již domácím nebylo co platné.

V 83. minutě byla na druhé straně odpískána penalta a domácí mohli snížit, jenže Roberta Firmina brankář Leno vychytal, následně autor penalty poslal míč jen do tyče a po dalším odrazu se míč od stejné tyče odrazil zpět do pole. Ihned na to mohl snížit Modeste, jenže proti jeho samotnému úniku fantasticky zakročil Leno. Hoffenheim dokázal snížit v 88. minutě díky Svenu Schipplockovi, který hlavou skóroval na zadní tyči, i tak domácí i díky neregulérnímu gólu nakonec nezískali ani bod.

Autor: Viktor Sandev / eurofotbal.cz, goalsarena.com, kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Sotuen

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

neuznali regulerni gol Hoffenheimu

Reagovat
smazaný uživatel

a Leverkusenu nelegulerní proč se v zájmu objektivitiy doposud nepoúžívá žádné techniky hodné našemu století pro jednoznačné posouzení offsidů a branek?!? lidská oka na to nikdy nepostači...

Kdyby mi Hoffenheim nedal ten tak tíženej gól po neproměněné pencli a dvou tyčkách, které po ní následovaly, tak za ten neuznanej gól vypálím všechny sázkovky v našem městě.

Reagovat
smazaný uživatel

*a Leverkusenu uznali neregulérní

Reagovat
eden_h
Reagovat
smazaný uživatel

Celkově zajímavý zápas ale tohle, no to nepochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Komise by měla upravit výsledek. Přeci nežijeme v zaostalé době !

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem že Západní německo je tak zaostalý stát, když rozhodčí před zápasem nezkontroluje stav sítí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele