21. kolo
16.02.2014 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FCN veze z Augsburgu těsnou výhru a je mimo sestupové pásmo

Der Club opět potvrdil, že se mu po Novém roce konečně daří vítězit, což tentokráte na vlastní kůži poznal FCA, který měl sice hned několik šancí, ovšem zásluhou Josipa Drmiče putují tři body do Norimberku.

Od prvního fouknutí do píšťalky bylo patrné, jakým směrem se bude zápas ubírat, ani jedna strana se nikam přehnaně netlačila a na půdě SGL Areny se tak odehrávala taktická bitva se vším všudy. První ohrožení branky na sebe nechalo čekat až do 17. minuty, kdy se ke střele odhodlal Hahn, ovšem pozorný Schäfer si dokázal poradit. Těsně před odchodem do kabin mělo FCA hned tři nadějné možnosti, ale Milik, Werner ani Hahn si na hostujícího brankáře nepřišli.

Ve stejném duchu, teda bez výraznějších příležitostí na obou stranách, se plynule navázalo ve druhých čtyřiceti pěti minutách. Frankové sice měli nadále mírně navrch, ovšem k pořádnému ohrožení soupeřovy branky se takřka nedostávali. Po půlhodině hry však odcentroval Hloušek, Drmić se šikovně zbavil Klavana a pohotově hlavou otevřel skóre - 0:1!

Švábští Bavoři od tohoto momentu přeci jen zvýšili aktivitu a srovnat krok mohl Hahn, jemuž hlavou posunul mičudu čerstvě příchozí Morávek, ale ceněný křídelník zamířil nad vyznačený prostor! Z volného přímého kopu ještě těsně před koncem neuspěl střídající Thommy.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Beru vše kromě 2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tipuji neprohru hostu

Reagovat
milan78

Drmič už se uzdravil ?!

Reagovat
smazaný uživatel

1X 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je škoda, oba týmy na to, že se utkali dvě průměrná bundesligová mužstva předváděli pěkný kombinační fotbal...škoda podělanýho tiketu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele