12. kolo
09.11.2013 15:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern splnil povinnost a bez námahy opanoval derby s FCA

Augsburg se navzdory odvážným předzápasovým slovům na půdě Allianz Areny ke slovu takřka nedostal a Bayern si tak na své konto zapsal další poměrně snadnou výhru. Domácí navíc tímto počinem natáhli svoji ligovou sérii bez porážky již na rekordních 37 zápasů!

Mnichovský velkoklub tentokráte na nic nečekal a svého soupeře nenechal ani vydechnout. Tato taktika však záhy přinesla kýžené ovoce: Hitz sice proti Mandžukičovi a následně Martínezovi ještě dokázal zakročit, ale z následného rohového kopu Dante na malém vápně oslovil Boatenga, jenž se nemýlil a svým premiérovým letošním zásahem otevřel skóre - 1:0!

Bayern tradičně spustil svoji obávanou kombinaci ve středu pole, kde měl nad svým rivalem znatelně navrch a kromě vyššího procenta držení míče začal ve statistikách utkání stoupat také počet střeleckých pokusů. Ribéry hned dvakrát však na pohotového Hitze nevyzrál, což se nepodařilo ani Alabovi s Kroosem. Těsně před pauzou však francouzský křídelník skvěle zahraným volným přímým kopem k pravé tyči nekompromisně upravil na dvoubrankový rozdíl!

Ve druhých čtyřiceti pěti minutách už FCB přeci jen z vysokého tempa ubralo. I přesto měl další možnost Ribéry, ale ve velké rychlosti branku nenašel. Po Götzeho dobře zahraném rohu měl šanci také Martínez, ovšem hlavou rovněž úspěch neslavil. Druhá strana se ne a ne dostat do hry, přičemž symbolická Hahnova rána nemohla pomýšlet na úspěch. To však jistojistě mohli těsně před koncem Kirchhoff a střídající Robben, ani jeden z nich však na výborného Hitze recept nenašel! Naopak po ruce Ostrzoleka, jenž si ale chránil obličej, Müller z pokutového kopu uzavřel na 3:0.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes hodne narusenej jedinec

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej mač 5:0 BAYERN!

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kiks rozhodčího, penalta na 3:0 neměla být ! Hráč si rukama kryl obličej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele