19. kolo
04.02.2006 15:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

MSV Duisburg - 1. FC Kaiserslautern 2:2

V Kaiserslauternu oprávněně proklínají rozhodčí. V minulém kole prohrál poslední tým kvůli arbitrům se Schalke, v Duisburgu se zásadně podepsali pod oba góly domácích. Trenéra Wolfa jen málo utěší, že jeho svěřenci hráli opravdu dobře.

Domácí debut trenéra Kohlera nezačal nejlépe, Lautern jeho svěřence přehrával. Aktivní Billinghausen lehce pronikal po levé straně a byl zdrojem většiny komplikací Duisburgu. Po jeho centru hlavičkoval v největší šanci Sanogo vedle. Ve 41. minutě se ale domácí ujali vedení. Přímý kop prodloužil Willi, v chumlu hráčů se prosadil Lavrič a jeho snahu dokonal další hlavičkou Kurth. Domácí střelec stál v ofsajdu, což ale rozhodčí neodhalili. Ve druhé půli to dlouho vypadalo podobně – hosté byli lepší, jenže znovu inkasovali. Caligiuri pronikl do vápna a v souboji s Bedou upadl. Nemálo na tom, že Caligiuri pád nafilmoval. Navíc už měl žlutou kartu, proto měl být správně vyloučen. Nicméně penalta se kopala a Tararache nezaváhal. Hosté ale prokázali vysokou morální připravenost, i dál poctivě dřeli a díky slabším chvilkám domácího beka Aygüna dokonce vyrovnali. V 79. minutě dělal Aygün kličku v malém vápně, Halfar ho ozbrojil a prostřelil Kocha. Osmnáctiletý Daniel Halfar přelstil stejného hráče znovu za dvě minuty. Kolem Aygüna se obtočil, obstřelil brankáře a zajistil svým barvám alespoň bod.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele