27. kolo
02.04.2005 15:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Bayern Mnichov 0:3

Ani ve Wolfsburgu nevydržel jeden z útočníků na trávníku příliš dlouho. V 6. minutě musel Pizarra se zraněným svalem nahradit krajan Guerrero. Domácí začali aktivně ale přímý kop Petrova efektně kryl Kahn a dělovka Topiče šla nad. Ve 29. minutě si na Fringsův centr naběhl Schweinsteiger a volej nasměroval Jentzschovi do protipohybu. Poté se do útoku vydal Lizarazu. Jenže obránci ho pokryli a Lizarazu při posledním pokusu o udržení míče nesmyslně tvrdě zajel do Ryttera. Na místě by bývala byla červená karta, rozhodčí byl bohužel jiného názoru. Příjemněji se koukalo na akci ze 45. minuty. Schweinsteiger se u lajny uvolnil a předložil míč Makaayovi, jeho střelu sice Jentzsch vyrazil, ale nebohý Hofland míč srazil do branky. Nejblíže gólu byli domácí v 50. minutě, kdy palič šanci Topič nastřelil tyč. Definitivně rozhodla 55. minuta. Mladík Schweinsteiger korunoval svůj velmi dobrý výkon a našel centrem přesně Fringsovu hlavu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*BarcaFan

Wolfsburg neprohraje.

Reagovat
HOST*

Asi budes mit pravdu,ale pral bych si,aby prohral!!!!

Reagovat
HOST*

to vis ze prohraje nefandim bayrnu,ale vyhraje musi jinak se predne dostene schalke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele