21. kolo
12.02.2005 15:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Schalke 04 - VfL Wolfsburg 3:0

Proti všem předpokladům se v základní sestavě objevil po zranění Asamoah a hned po několika minutách dostal od Weisera naloženo do achilovek. Fotbalově bylo Schalke jasně lepší, první pozdrav Jentzschovi poslal Vermant, hosty ale ještě zachránilo břevno. Chvíli poté Sand narazil Aíltonovi, tentokrát Jentzsch střelu vyrazil. Ve 13. minutě rozehrál přímý kop Lincoln a Asamoah oslavil svůj návrat gólovou hlavičkou. Hosté, kteří nastoupili netradičně ve žlutých dresech, poprvé ohrozili Rosta Karhanovou střelou, jenže skončila dost nad. Na druhé straně opět výborně zakročil Jentzsch, když vyrazil další střelu Aíltona. Krátký byl až na další hlavičku, tentokrát v podání Sanda po rohu Lincolna. Krátce po přestávce přifilmoval Lincoln pád proti Thiamovi a rozhodčí nařídil penaltu, jenže Aílton ji neproměnil. Vzápětí mohli hosté ve své největší příležitosti snížit, ale Rost Karhana vychytal. Stejně si počínal i Jentzsch při hlavičce Sanda. Konečnou podobu dal výsledku střídající Hanke, když po akci Kobiašviliho a Altintopa střílel do prázdné brány. To už Wolfsburg hrál o deseti, protože Sarpei viděl za ruku druhou žlutou kartu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele