13. kolo
20.12.2020 14:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Nudné střetnutí Pardubic se Zlínem skončilo bez branek

Zápas Pardubic se Zlínem připomínal pohodovou nedělní partii někde v parku při pikniku než tvrdý souboj o ligové body. Není tedy překvapením, že duel ve výsledku přinesl bezbrankovou remízu. Zatímco Moravané zůstali v tabulce jedenáctí, Východočeši se propadli za Liberec s Karvinou na osmou pozici.

Výrazněji jako první zahrozil v sedmé minutě Zlín. Čanturišvili předložil míč novicovi v sestavě Slaměnovi, ten ale trefil jenom pardubického brankáře Boháče. Za dalších deset minut utekl obraně Pardubic Jawo, jehož únik taktéž skvěle zastavil Boháč, byť následně byl útočníkovi hostů odmáván ofsajd.

Pardubice se trochu ukázaly až v 39. minutě, kdy ze standardní situace zkusil štěstí Huf, ovšem gólman "Ševců" Dostál jeho pokus lapil. Těsně před pauzou rozvlnili Moravané síť, jejich radost však rychle překazil sudím odpískané postavení mimo hru. Po změně stran se osmělil Huf, který si při protiútoku Východočechů obhodil Vraštila, v závěru akce ale pálil vedle brány.

Nepříliš záživné utkání nabídlo další šanci až v 71. minutě, kdy se dopředu zajímavé dostal zlínský obránce Kolář, jenže nepovedené zakončení skončilo v Boháčových rukavicích. Tři minuty poté měl gól na kopačce Dramé, avšak Boháč znovu zachránil Východočechy. A když se neujaly hlavička pardubického Petráně ani Dramého teč po pasu od Čanturišviliho z nastavení, rozešly se oba celky smírně.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
bourbon

snad 1:1

Reagovat
dejvikker

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele