25. kolo
04.04.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Ladra neproměnil penaltu a Boleslav s Příbramí jen remizovala

Velkou ránu ve svém snažení v boji o záchranu utrpěla v neděli Mladá Boleslav. Té se proti Příbrami nedařilo, a když už dostala příležitost zlomit bezbrankový výsledek ve svůj prospěch, zahodil Ladra pokutový kop.

Nebyl to vskutku pohledný zápas, jeden z nejzajímavějších momentů se udál hned v úvodu, kdy Malínského pokus odvrátil až z brankové čáry jeden z příbramských obránců. Po necelé půlhodině o sobě pořádně dala vědět i Příbram, Šeda se musel proti Rezkově dělovce pořádně činit. Neuspěl ani Zmrhal, jenž v závěru první půle hlavičkoval nepřesně.

Po třech čtvrtinách utkání to pěkně zkoušel Ladra, jeho pokus ovšem zablokoval Cmiljanović. Pak přišel v podání mladoboleslavských festival smůly. Škoda první hlavičkou prodloužil na Dancáka, který minul prázdnou bránu, tou druhou pak orazítkoval obě tyče.

Po zákroku Lalkoviće na Preislera dostali muži z města automobilky obrovskou příležitost v podobě penalty, jenže Ladra ji trestuhodně napálil mimo prostor tří tyčí. Utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem, který ani jednomu mužstvu v boji o záchranu příliš nepomůže.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele