základní část, 14. kolo
26.10.2019 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Příbram hrála se Zlínem bez branek, oba týmy zůstávají u dna tabulky

Pouze bod berou Příbram i Zlín po vzájemném duelu, což je pro oba týmy málo. Zejména v první polovině utkání šlo vidět, že oba týmy hrály o hodně. Po přestávce už bylo k vidění několik slibných šancí, všechny však zůstaly nevyužity. Příbram tak v tabulce zůstává čtrnáctá, hosté o příčku níže.

Do sestavy domácích se vrátil mladý stoper Šimek, záloha Příbrami pak až na Polidara nastoupila v odlišném složení, které tvořili Rezek, Soldát, Alvir a Zeman. Kouč ševců Kameník vsadil na neobvyklé rozestavení se třemi stopery včetně talentovaného Cedidly. Po jednozápasové absenci figurovali v základní jedenáctce kmenoví hráči Mladé Boleslavi Mašek s Wágnerem.

Úvod zápasu mohli diváci na řídce osídlených tribunách klidně prospat. Nervozita se vyskytovala na kopačkách hráčů obou týmů, šance tudíž v podstatě nepřicházely. V sedmnácté minutě vypálil hodně nepřesně Alvir. Sedm minut poté propadl hostující Cedidla, jemuž utekl Zeman, ten však nadějný brejk zazdil pokaženým centrem na Škodu.

Ve 28. minutě musel hřiště opustit zraněný Mašek, jehož nahradil Janetzký. Zatímco zpočátku to byl spíš Zlín, kdo se tlačil do útoku, postupem času se karta obrátila a v závěru poločasu usilovala o branku hlavně Příbram. Čtyři minuty před odchodem střílel opět Alvir, zase však netrefil prostor mezi třemi tyčemi. To bylo z první pětačtyřicetiminutovky pohříchu vše.

Po hodině hry se rána střídajícího Stupareviće odrazila k Polidarovi, jehož v tutovce vychytal brankář Zlína Rakovan. Dvě minuty poté skončil Zemanův přímý kop těsně vedle tyče. Hosté poprvé pořádně zahrozili v 65. minutě, kdy musel proti Fantišovi zasahovat gólman Kočí. Za další minutu si za obranu domácích naběhl Matejov a z ostrého úhlu chtěl zakončovat do odkryté svatyně, ke své smůle se však netrefil.

V 73. minutě našel Cmiljanović zcela volného Alvira, jenže ten v tutovce selhal a míč vůbec netrefil. Na druhé straně se za další dvě minuty prosadil Fantiš, ale jeho gól neplatil kvůli ofsajdu. Po změně stran se nicméně hrál lepší fotbal. Hrdinou Příbrami mohl být Nový, technickým pokusem z 90. minutě však těsně minul bránu.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele