základní část, 3. kolo
27.07.2019 17:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Příbram přestřílela Bohemku a konečně vyhrála

Čtyři ligové zápasy čekala Příbram na to, aby mohla oslavit vítězství, a ve třetím kole nového ročníku se ji to konečně povedlo. Na domácí půdě udolala loňského konkurenta v boji o záchranu, proti trefám Kodra, Škody a Voltra byly totiž dva zásahy Keïty málo.

Do první příležitosti se dostali Středočeši, když po rohovém kopu udělali před soupeřovou bránou pořádný závar. O necelé dvě minuty později už se z gólu mohli skutečně radovat, na Rezkův centr ze standardky si totiž dobře naběhl Marek Kodr a ještě lépe jej umístil mezi tři tyče.

Tatáž kombinace se opakovala zanedlouho, jenže tentokrát Valeš bez problémů sebral míč. Činit se musel i na opačné straně Boháč, toho zaměstnal prudkým pokusem Vodháněl. Poté se těžiště hry opět přesunulo před brankáře Klokanů, jenže ho nedokázal překonat ani Alvir. Lépe si nevedl po půlhodině hry rovněž Tregler.

Příbramští tak lehkovážně bránícího soupeře vytrestali až krátce po návratu z kabin. Alvirův pokus z vápna zasáhl do ruky obránce, avšak ještě než stačil sudí písknout penaltu, dostal míč do sítě Michal Škoda a druhým gólem v sezóně navýšil vedení svého celku.

Když pohrdl nabídkou na další trefu Alvir, dali o sobě vědět i hosté. Vodhánělovu střelu sice ještě Boháč vyrazil, na dorážku Ibrahima Keïty už byl ale krátký a francouzský střelec si tak proti svému bývalému zaměstnavateli připsal premiérovou trefu za toho nového.

A nezůstalo u jedné! Dvacet minut před koncem si aktivní útočník naběhl na Záviškův pas a přízemní střelou podruhé přinutil gólmana kapitulovat. Radost však Pražanům nevydržela dlouho, opět totiž neuhlídali soupeřův centr. Na ten Rezkův si naběhl tentokráte Radek Voltr a hlavou rozhodl o vítězství Nádvorníkovy družiny.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Hiko

chtělo by to vyhrát

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele