14. kolo
18.11.2017 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Teplice 1:0

Hráči Teplic nejspíše úplně rezignovali na venkovní utkání, jak jinak si totiž vysvětlit, že opět prohráli a navíc s oslabeným soupeřem, který hraje o záchranu. Zbrojovka přišla už ve 40.minutě o vyloučeného Francise Koného, ale i v oslabení se v pohodě ubránila a čtyři minuty před koncem rozhodla o svém vítězství. Hrdinou zápasu se stal Michal Škoda, autor vítězné trefy.

Co více k Teplicím řici, Skláři předvedli neuvěřitelně bídné vystoupení a jakoby snad ani v Brně vyhrát nechtěli. Začátek zápasu patřil Zbrojovce, která si vypracovala první gólovku díky hlavičkujícímu Konému. Stejný hráč pak znovu hlavou ohrozil svatyni Tomáše Grigara ve 21.minutě a opět neúspěšně. Teplice letos venku prakticky nebodují a i tentokrát to vypadalo, že severočeši přijeli jen na výlet. První šanci si vytvořili až ve 32.minutě, díky nepřesné ráně útočníka Vaněčka.

Teplicím se nakonec rozhodl pomoci domácí Francis Koné, který během pouhých tří minut uviděl zcela zbytečné dvě žluté karty a tedy už v prvním poločase musel předčasně do sprch. Teplicím se tak naskytla obrovská šance poprvé venku zvítězit. Chtělo to však přidat ještě jednu důležitou ingredienci a sice vstřelit gól a to se ukázalo jako neřešitelný problém.

Oslabená Zbrojovka se pochopitelně zatáhla a během druhého poločasu se Roman Pivarník rozhodl dát šanci mladému Martinu Ziklovi, pro kterého to zároveň byla ligová premiéra. Zbrojovka s jeho příchodem ožila a i v oslabení nepříjemně kousala. Teplice nebyly směrem dopředu nijak nebezpečné a nakonec čtyři minuty před koncem inkasovali z kopačky Michala Škody. Útočník domácích předvedl parádní ránu, na kterou Grigar neměl nárok. Zbrojovka i v oslabení porazila neškodné Teplice a slaví důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zbrojovka potrebuje body jako sul 2:1

Reagovat
Lahvac-CZ

Snad aspoň 1:0!

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

lol teplice ez win

Reagovat
waynemarkrooney

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplat panbuh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele