6. kolo
10.09.2017 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 3:0

Po reprezentační pauze jako vyměněná! Mladá Boleslav konečně zabrala a Zbrojovka to odskákala třemi brankami. Prosadilo se mládí - Přikryl, Mingazov a Chramosta.

Začátek zápasu byl z domácí strany poměrně rozpačitý, stud odhodil až obránce Fleišman, jehož tečovanou ránu Melichárek bez potíží zpacifikoval. Brněnský brankář byl ve správný čas na správném místě i po hlavičce Marka Matějovského. Na další vrásky na čele Dušana Uhrina mladšího mohl zadělat zkušený Pilík, který po půlhodině hry pelášil sám na golmana Vejmolu! Balón však poslal nad a vzápětí udeřilo na druhé straně. Pauschek se skvěle uvolnil přes dva protihráče, kde našel Tomáše Přikryla a ten elegantní patičkou poslal Bolku do důležitého vedení.

Vedoucí branka domácím hodně pomohla. Ve druhém poločase působila Mladá Boleslav uvolněně a bylo jen otázkou času, kdy přidá další gól. Mohl se o to postarat sám Melichárek, který napálil Mingazova, ale od něj šel balón vedle. Nová akvizice domácích byla hodně aktivní a po hodině hry zvýšila vedení. Ruslan Mingazov šel na Melichárka sám a situaci střelou pod břevno dokonale využil. Zbrojovka se následně sesypala a přišel třetí gól. Po rohovém kopu se zmocnil balónu Jan Chramosta a povedenou ranou k tyči definitivně rozhodl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
patrikhm

Nevadí, spravíme si chuť doma na Liberci

Reagovat
Krausio_Real_M

Konečně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele