5. kolo
23.08.2015 17:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Jablonec 0:3

Fotbalisté Jablonce rázně ukončili třízápasovou sérii bez ligového vítězství. V nedělním utkání 5. kola Synot ligy porazili Zbrojovku Brno na jejím hřišti 3:0.

Už po čtyřech odehraných minutách se Jablonec ujal vedení 1:0. Tecl dobře udržel míč v brněnském pokutovém území a zpětnou přihrávkou našel Greguše, jehož technická střela zapadla přesně k pravé tyči brněnské branky. Brno se poprvé vážněji osmělilo ve 32. minuty, ale Paškova nebezpečná střela z voleje se mezi tři tyče nevešla. Uklidňující druhou branku přidal Jablonec ve 39. minutě. Karavajev zleva nacentroval na zadní tyč, kde Masopust hlavičkou uklidil míč do sítě.

Hned na začátku druhého poločasu se jablonecký Pospíšil zjevil za brněnskou obranou, postupoval sám na Dolažala, jenž ten proti němu předvedl dobrý zákrok. Ani následná dorážka Tecla, před kterým zívala prázdná branka, gólem neskončila. Letní posile z Plzně střela nesedla. V 64. minutě dal o sobě pořádně vědět domácí útočník Řezníček, který na půlce vybojoval míč a dostal se s ním až před jabloneckou branku, tu však levačkou těsně přestřelil.

Od 72. minuty dohrávala Zbrojovka bez vyloučeného Freliha, jenž nedovoleně zastavil únik Doležala, a protože jablonecký útočník mohl jít sám na brněnskou branku, viděl od rozhodčího červenou kartu. Dvě minuty nato Jablonec zvýšil na 3:0, kterak Doležalova hlavička po rohovém kopu skončila za zády jeho jmenovce v brněnské brance.

Autor: David Kubáň

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

1-3 (Ruslan, Doli, Tecl)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 jablonec greguš, Novák

Reagovat
forma

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhrajou tak ať jdou do prdele!

Tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Jablonec bude víc soustředit na EL a se štěstím to nějak ukopeme...přání 1:0, ale spíš to vidím na 0:2

Reagovat
patrikhm

Taky bych rád, jenže Brno není schopno přilákat nějaké slušné hráče a hrát o něco jiného než o záchranu.. A výsledek 0:3 to jen potvrdil!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele