23. kolo
02.04.2016 17:00 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 2:3

Neuvěřitelný obrat z 0:2 na 3:2 se povedl fotbalistům Mladé Boleslavi. Ti ještě šest minut před koncem zápasu prohrávali, ale poté zaúřadoval čerstvý reprezentant Jakub Rada. Po jeho centru si vstřelil vlastní gól Zápotočný a v nastavení pak předvedl exkluzivní volný přímý kop.

Příbram začala aktivně a centr Pilíka nadělal defenzívě Boleslavi velké problémy. Na druhé straně zase Hruška rychle vyběhl proti Chramostovi a zmařil první vážnější pokus hostí. Skóre se poprvé změnilo ve 20. minutě a postarali se o to domácí borci. Roman Bednář pas za obranu neztrestal, ovšem obránce Kúdelu donutil k nešťastnému vlastenci - 1:0 pro Příbram. Boleslavští chtěli ještě do poločasu srovnat, ale střelu Jánoše vychytal Hruška.

Domácí celek čekala s udržením výsledku ještě těžká práce, ale ve 47. minutě vypálil Rezek, připravený Roman Bednář dorazil míč do sítě a Příbram překvapivě vedla už 2:0. Ani za tohoto stavu nebylo nic ztracené, zvláště když hosté poměrně rychle vstřelili kontaktní branku. Za deset minut od Bednářova gólu využil přiťuknutí Magery střídající Kalabiška a snížil na rozdíl jediné branky.

Ale Boleslavským se následně nedařilo a Příbram se poměrně úspěšně bránila. V závěrečné desetiminutovce už se domácí soustředili výhradně na defenzívu, ale sázka na tuhle kartu se nevyplatila. Nejprve si v 86. minutě po centru Rady vstřelil vlastní gól Tomáš Zápotočný a v nastaveném čase přišla další velká chvíle novopečeného reprezentanta. Jakub Rada se postavil k volnému přímému kopu a fantastickou ranou rozhodl o obratu a výhře hostů 3:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem jim nevěřil ale nakonec otočily ... Rada mi nikdy nepřišel moc dobrý ale na v Český lize nadprůměr a je vidět že reprezentační debut (což opravdu nechápu) mu přidal dost na sebevědomí a pěkný přímák nakonec

Reagovat
vanGomm

1966 to se hrálo MS v Anglii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele