19. kolo
07.03.2014 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Liberec těsně udolal Zbrojovku a posouvá se na třetí příčku

Čekání na první venkovní tři body od srpna 2012 se z pohledu Brna nadále protahuje, tentokráte Moravané vyšli naprázdno na hřišti Liberce, který se díky premiérovým třem bodům od září posunul na třetí flek.

Severočeši začali aktivně a po Jarolímově volném přímém kopu mohl otevřít skóre Šural, odchovanec Brna, ale prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel. Hosté postupem času vyrovnali hru a sami se tlačili k ohrožení soupeřovy branky. Z dálky natáhl Šisler, ale Hroššo si věděl rady. O poznání více vzruchu přinesla hlavička Markoviče, domácí brankář ale skvěle zasáhl!

Trestat mohl Rybalka, který se do míče opřel z dobrých 35 metrů, ovšem také Hladký ukázal svoje kvality a jeho dělovku vytěsnil mimo branku. Do přestávky o sobě dal vědět ještě Šisler, který pro pořádek začínal kariéru v Liberci, ovšem vymezený prostor nenašel.

Po změně stran domácí ekipa zvýšila obrátky. Coufal poslal do šestnáctky přesný centr, ale Frýdek nedokázal zacílit přesně. A Luckassen pro změnu o chvíli později kulatý nesmysl vůbec netrefil. Na druhém konci hřiště potom z velké dálky neúspěšně zakončil Buchta.

Krátce nato však udeřil Slovan: Hladký promáchl dlouhý nákop, načež se k míči dostal Luckassen a bez problémů zaznamenal premiérovou trefu v Gambrinus lize - 1:0! Ten samý hráč mohl zanedlouho přidat pojistku, ovšem patičkou nedokázal brněnského strážce branky překonat. Moravský celek se tlačil za vyrovnáním, ale toho se přes veškerou snahu nedočkal.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Liberec už má klid a může se soustředit na boj o ten 3.flek.Tip 1.

Reagovat
Lahvac-CZ

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:0

Reagovat
Hiko

3:1

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra domácích (@ 1.11) 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

luckassennnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele