22. kolo
23.03.2012 20:15 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Dukla Praha 2:2

V předehrávce 22. kola remizovala Příbram s pražskou Duklou 2:2, ale ještě v devadesáté minutě vedla. Duklu spasil Ondřej Švejdík a díky jeho trefě udrželi hosté jarní neporazitelnost. Ta trvá už šest zápasů.

Diváci, kteří v páteční večer dorazili na Litavku, jistě nemohli litovat. Branky začaly padat velmi záhy, střelecký účet otevřeli domácí. Švejdík fauloval Šlapáka a nařízenou penaltu v osmé minutě proměnil ve prospěch Příbrami Zdeněk Koukal -1:0 pro Příbram. Radost z vedení netrvala dlouho, o pár sekund později se prosadil pěknou ranou z voleje Lietava a Hruška musel lovit míč ze své sítě - 1:1.

V devatenácté minutě mohli Pražané výsledek otočit, ale zaskvěl se brankář Hruška. Svatonský si vše dobře připravil, střelu tlačil na zadní tyč, ale Hrušku tím neobelstil. Pozadu nezůstal ani brankář Rada, který pro změnu vychytal tvrdou střelu Mareše. Další změnu skóre uviděli diváci na Litavce těsně před koncem prvního poločasu. Šlapák se dostal k míči a střelou o zem vrátil Příbrami vedení - 2:1. O něj mohli domácí znovu přijít, ale Malý těsně přestřelil.

Začátek druhého poločasu patřil Dukle. Ta si aktivitou vytvořila převahu, ale gólově ji nedokázala zužitkovat. Další Malého ránu vyrazil Hruška a Vrzal s Hanouskem mířili vedle. Vůbec tu největší šanci měli na svědomí Pázler s Lietavou. Pázlerova akce prakticky neměla chybu, po kličce brankáři přihrával před prázdnou branku Lietavovi a obrana Příbrami na poslední chvíli nebezpečí odvrátila.

Dukla neproměňovala a mohla za to být ztrestána Šlapákem, ten však trefil pouze boční síť. Už to vypadalo na výhru Příbrami, ale v nastaveném čase rozehrávala Dukla roh. Šanci Pázlera Hruška vyrazil ale pokus Švejdíka už skončil v síti. Dukla vyrovnala na poslední chvíli, ale nutno podotknout, že remíza je spravedlivým výsledkem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
tlaci

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram to musí prolomit a urve 3 body tip 2 :1

Reagovat
vanGomm

Tady se už o padáka ani o EL nehraje takže tipnu X.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tým,který tento zápas vyhraje(Příbram doufám)klidně může pomýšlet na EL...

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 2

Reagovat
tlaci

ještě, že jsem nedal - 2,5 gólu

Reagovat
vanGomm

skoncilo to remízou,jak jinak při pohledu na tabulku.Kdo tyhle"hráče" platí.A nemám na mysli pouze tento zápas.Kolik je celkový roční rozpočet na naší ligu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele