19. kolo
06.03.2011 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sparta Praha - 1. FK Příbram 1:0

Pražská Sparta využila plzeňského zaváhání a už je na dosah prvnímu místu. V nedělní podvečer nepřipustila žádné překvapení a bez problémů vyprovodila Příbram, která přes zimu očividně dostatečně nezlepšila tolik kritizovanou koncovku.

Domácí se od prvních minut starali o aktivitu na placu, dlouho se však nemohli probojovat k výraznější šanci. Po úvodní čtvrthodince začali zrychlovat hru před vápnem soupeře kombinací na jeden dotyk a hosté začínali mít větší potíže a přibýval tak počet rohů. Po šestém takovém centru od praporku se míč odrazil k Brabcovi, jenž z voleje mířil těsně nad břevno.

Střelecké pokusy Zemana a Pamiče z patnácti metrů by se sice mezi tři tyče vešly, nesměly by však směřovat přímo do míst, kde stál připravený Hruška. Příbramští prakticky nehrozili, do šaten přesto odcházeli za nerozhodného stavu. I díky nepřesnosti Kweukeho, který si pět minut před přestávkou dobře pokryl míč před šestnáctkou a pohotovou střelou z otočky minul bližší tyč.

Chuť do ofenzívy nepřešla Spartu ani po změně stran a brzy se také mohla radovat. Kušnírův centr si chtěl stáhnout Kweuke, místo toho však přes Ricku uvolnil Zemana, který zblízka napálil balón vší sílou a rozvlnil síť.

Domácí byli nadále aktivnějším, Příbram ani z protiútoků nedokázala kousat a druhý poločas tak patřil k těm méně záživným. Až deset minut před koncem posunul Kweuke míč do běhu střídajícímu Sionkovi, kterého nestíhal Ricka. Zkušený záložník však z vápna přízemní ranou poslal míč centimetry vedle pravé tyče vyběhnuvšího Hrušky.

Další chyby obrany hostů mohl využít Kweuke, který se řítil sám na brankáře. Ten ale zavčas vyběhl, a přestože odkopem trefil útočníka soupeře, balón skončil vedle branky. Když v samém závěru Pilíkův centr nasměroval Wágner jen do rukavic Blažka, připsala si Sparta další tři body a vylepšila tak pozvánku na příští víkend, kdy na zápas ligové sezóny pojede do Štruncových sadů.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 0 -Kweuke,Kweuke,Keric,pohuzel

Reagovat
vanGomm

Sparta po vypadnutí z EL se může v klidu soustředit na naší ligu.Tip H1,tedy její výhru min.o 2 góly.

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paomara

tady to nemůže být jinak, než že Sparta v poklidu vyhraje. Podle toho co zatím předvádí tipuju 3:0 (Kweuke, Kerič, Kladrubský)

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 - kweuke,kweuke,abena,keric,matejovsky

Reagovat
smazaný uživatel

2:0(Kerič,Leo)

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 pro Spartu goly Kweuke,Kerič,Matějovský,Kweuke

Reagovat
goodbay

Come on Sparta! Hlavně ať je to jakákoliv výhra. S Příbramí bývají ty zápasy strašně utrápené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1....pokud nastoupí do zápasu za spartu i rozhodčí tak 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

trapný a ubohý

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne nereálný...plzeň zadřeli takže sparta má cestu zase o něco ulehčenou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat 1:0.Příbram je hodně defenzivní tým a ven jede jen bránit v 10 a získat alespon bod.Dneska se to jen potvrdilo jen ten bod ji chybí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele